FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Beitar o ameninţă pe Steaua: ”Facem plîngere la UEFA! Iar pe Levy îl dăm în judecată!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 15:35

Clubul israelian cu care antrenorul mai are contract şi pentru sezonul următor nu acceptă să-l elibereze pentru Steaua fără să primească 100.000 de euro.


Beitar Ierusalim nu glumeşte! În presa din Israel, şefii grupării au anunţat că azi vor trimite în Ghencea o scrisoare, de fapt, un ultimatum. "Vă rugăm să anulaţi contractul pe care l-aţi semnat cu Ronny Levy, antrenor legat de Beitar încă un an de zile! În caz contrar, vom depune o plîngere la UEFA împotriva Stelei Bucureşti, iar contra lui Levy vom acţiona în instanţă!".

Oficialii de la Ierusalim au stabilit şi suma pentru care sînt dispuşi să-l lase pe Ronny în România: 100.000 de euro. Patronul Gaidamak a recunoscut că i-a promis lui Ronny că-i va permite să treacă la Steaua, dar sîmbătă seară a fost vizitat acasă de 200 de suporteri din facţiunea "La Familia", cea mai dură din galeria lui Beitar. "Levy trebuie să respecte contractul", e ultima poziţie pe care a avut-o Gaidamak.

"Levy mi-a zis că e treaba lui să se descurce cu Beitar, nu mă interesează cum va proceda, dar Steaua n-are nici o legătură cu discuţiile dintre el şi fostul club" - Gigi Becali, patron Steaua


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
gio1
gio1  •  12 Iunie 2011, 22:32

Gigi, ori scoti banul, ori ii dai suturi in gaooaz Mitzei sa gasesca alt antrenor! Pai a adus antrenor pt 1 luna, pina rezolva cei de la uefa litigiul??? Parca tu stabileai cit stau antrenorii nu Mitza !!!

krystyan001
krystyan001  •  12 Iunie 2011, 20:53

si dai si tu termen ca nasul, 5 ani

krystyan001
krystyan001  •  12 Iunie 2011, 20:55

JIJI ce ne facem, tot hagi e solutia, ca tot il vor fanii

Vezi toate comentariile (22)
Comentează