FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Martor la un BLAT?! Fostul portar al lui Sepsi a recunoscut în direct: „Am avut dubii la acel meci. Trebuia să pierdem”

Bela Fejer, în portocaliu, într-o partidă Sepsi - FCSB / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Bela Fejer, în portocaliu, într-o partidă Sepsi - FCSB / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 12:12 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 12:44

Béla Csongor Fejér, 27 de ani, portarul care a fost legitimat la Sepsi între 2016 și 2021, trecut și pe la ASA Tg. Mureș sau CSM Râmnicu Vâlcea, a recunoscut, la matinalul GSP Live, că a asistat, din postura de rezervă, la un meci care i-a trezit suspiciuni de blat. 

Legitimat în prezent la Nyíregyháza, o formație din a doua ligă maghiară, Béla Fejér a făcut o incursiune amănunțită prin cariera sa, într-un moment în care se află acasă, în plin proces de recuperare după o accidentare care-l ține de câteva săptămâni pe tușă.

Goalkeeper-ul a rememorat episoade inedite trăite în fotbal, însă a vorbit și despre dedesubturile din fenomen, în contextul în care a evoluat și la Vâlcea, clubul condus la un moment dat de controversatul Cătălin Rufă. 

Fără să precizeze numele clubului despre care ar fi vorba, Fejér a recunoscut că a văzut cu propriii ochi un meci suspect în care a fost implicată echipa sa. A ajuns la această concluzie după ce a „pus cap la cap mai multe zvonuri”. 

Béla Fejér: „Am avut un singur meci în care am avut dubii”

Întrebat despre contextul acelui meci, Fejér a afirmat:

„Nu știu...(n.r. - se fâstâcește). Sincer? Da, am avut un singur meci în care am avut dubii. Doar prin zvonuri am auzit lucruri. Dar nu să aud lucruri clare, ci doar zvonuri

Trebuia să pierdem. Eu n-am jucat în meciul respectiv, dar am simțit de pe bancă. La momentul acela, nu mi s-a părut că ar fi ceva suspect de pe bancă, dar, după zvonurile cum că ar fi fost ceva, am spus și eu asta. Punând cap la cap, era ceva. Am auzit din stânga, din dreapta”, a spus Fejér joi dimineață, la GSP Live. 

Béla Fejér: „Nu prea am văzut pe nimeni să parieze”

Întrebat dacă a auzit în „folclor” că s-ar paria în vestiarele echipelor de fotbal, practică interzisă de regulament, Fejér s-a rezumat la a spune că: „Eu nu prea am văzut pe nimeni să parieze, dar bănuiesc că sunt, dacă punem, din păcate, cazul lui Cosmin Achim”.

40 de meciuria adunat Béla Csongor Fejér la Sepsi, în toate competițiile

Citește și alte știri de actualitate: 

GALERIE FOTO Imagini uluitoare în Franța: mii de oameni au invadat terenul, după calificarea în finala Cupei + Un nume important din România, prezent la meci

Fotbalistul din Liga 1 retras la 25 de ani pentru a se face terapeut spiritual: „Nu-mi mai plăcea fotbalul. Vomitam zilnic, ajunsesem să mă gândesc cum ar fi să nu mai trăiesc”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
elgabri
elgabri  •  06 Aprilie 2023, 15:53

Mie mi se pare ca sunteti prosti nu sunt sigur dar asa am auzit ;)))))))))))))))

luigi_nb
luigi_nb  •  06 Aprilie 2023, 15:33
Postat de ionescugeorge77 pe 06 Aprilie 2023, 13:00

...in fotbal problema blaturilor se pune cu atat mai mult cu cat este mai greu de demonstrat ...echipele antrenate de Hagi au perfectionat blatul transformandu l in omenii ...

ai si tu un fix prost

puki33
puki33  •  06 Aprilie 2023, 14:08

baaaaa jurnalism de doi bani ... ia sa auzi, de pe banca a "simtit" ... chiar nu mai aveti nici un subiect? sa vezi ca si eu am visat la noapte ca MM duce un sac de bani la Sepsi si cateva bancnote au fost luate de vant, ma duc sa le caut :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează