FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

Benzar nu-și explică prestația din prima repriză cu Viitorul: "Nu știu de ce"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 22:45

Romario Benzar știe unde a greșit FCSB la egalul cu Viitorul, scor 2-2. Fundașul e convins că echipa lui se va schimba în bine până la meciul cu CFR. 

" Viitorul a jucat foarte bine, dar cred că am avut puțin ghinion în a doua repriză. Am avut o bară. Nu am intrat concentrați în meci, nu știu de ce, dar vom învăța din acest semieșec și la meciul cu CFR vom arăta altfel.

Am vorbit la pauză între noi, s-a văzut asta în a doua repriză, am început altfel.

Mă așteptam la Viitorul să aibă un joc bun, știu cum se lucrează aici după o înfrângere. Nu am fost 100% la începutul jocului, e doar vina noastră, a jucătorilor. Încă depindem de noi, asta e foarte important", a zis Benzar la LookTV. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
danut1971
danut1971  •  22 Aprilie 2018, 13:18

hotilor fcsb-isti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează