FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA

Corespondență din Turcia Bergodi exultă în Antalya: „Gata cu transferurile!” + Cosmin Matei visează la „națională”: „N-am mai fost de 15 ani”

Antrenorul Cristiano Bergodi (58 de ani), mijlocașul Cosmin Matei (31 de ani) și atacantul Alexandru Tudorie (25 de ani) au tras concluziile la finalul unui test cu multe momente încrâncenate. +20   FOTO
Antrenorul Cristiano Bergodi (58 de ani), mijlocașul Cosmin Matei (31 de ani) și atacantul Alexandru Tudorie (25 de ani) au tras concluziile la finalul unui test cu multe momente încrâncenate.

Articol de , - Publicat marti, 10 ianuarie 2023 01:00 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 10:31

Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat luni primul meci amical disputat în Turcia, 2-1 împotriva polonezilor de primă divizie de la Radomiak. 

Antrenorul Cristiano Bergodi (58 de ani), mijlocașul Cosmin Matei (31 de ani) și atacantul Alexandru Tudorie (25 de ani) au tras concluziile la finalul unui test cu multe momente încrâncenate. 

VIDEO. Cristiano Bergodi: „Sunt mulțumit, nu mai transferăm nimic!”

„E doar un prim meci, am câștigat, ceea ce e important. Am avut două antrenamente grele, jucătorii erau obosiți. Sunt însă mulțumit de ce am văzut. 

De lot sunt mulțumit. Lotul rămâne așa, nu mai transferăm nimic. Poate un atacant, pentru că s-a accidentat Varga cu Voluntari. Vom vedea! În general sunt mulțumit. 

Am văzut că a fost lovit Safranko, mereu așa e cu polonezii. Noi suntem mai mingicari, ei sunt mai pe forță. Dar cumva e bine să fie astfel de adversari. Mai ales că începem cu Rapid, o echipă tot așa de arțăgoasă. 

Știam că cei de la Rapid vin să ne vadă, m-am întâlnit cu Daniel Niculae în aeroport. Și noi vom merge să-i vedem. Nu să-i spionăm, ăsta e un cuvânt urât. Mergem doar să-i vedem”, a spus Cristiano Bergodi. 

Ne temem că se strică vremea. De mâine încep ploile. Ne deranjează la ceea ce vrem să lucrăm. Nu avem un plan B, dacă nu vom putea lucra, va trebui să găsim ceva. Dar sper să ne putem face antrenamentele
- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi 

VIDEO. Cosmin Matei: „Obiectivul nostru rămâne play-off-ul”

„Mă bucur că am reușit să am o evoluție bună. E un joc de pregătire, deocamdată acumulăm, sper să o facem cât mai mult posibil pentru că imediat vin meciurile de campionat. E o perioadă grea, cu două antrenamente pe zi. E dificilă. Asta e ideea, să facem o pregătire bună. 

Da, s-au cam inflamat lucrurile, cu toate că noi suntem destul de pașnici, a fost un meci intens. Sper că nu vor fi toate așa. A fost acel clinci cu Brani (n.r Ninaj), dar sper să nu se mai întâmple, că nu e ok. 

Încercăm să o luăm meci cu meci, să rămânem pe loc de play-off, acesta e obiectivul nostru”, a declarat Cosmin Matei.

Întrebat dacă prestația lui, gol și pasă decisivă, l-ar putea aduce în vizorul echipei naționale, Matei a spus: „Nu știu ce să zic de prezența secunzilor naționalei. Habar nu am! N-am mai fost de 15 ani la națională (n.r râde). Dacă am evoluții bune și o să merit, probabil că o să fiu la lot. Dacă nu am fost, înseamnă că nu am meritat”.

VIDEO. Alexandru Tudorie: „Arătăm bine, timpul ne va spune dacă merităm să fim în play-off”

„A fost un meci frumos, am alergat, ne-am luptat. Am și câștigat, suntem fericiți. Victoriile ne dau încredere. E bine pentru moralul meu că am marcat, trebuie să fiu bine la reluarea campionatului. 

Lupta va fi aprigă, nu va fi ușor, spun totuși că arătăm bine. Vedem dacă vom fi în play-off, dacă merităm sau nu. Ne dorim să fim acolo. Începem cu Rapid, în deplasare, joacă agresiv acasă, trebuie să intrăm motivați. E normal că au venit să ne vadă”, a spus și Alexandru Tudorie.

Citește și alte știri din cantonamentele formațiilor românești:

VIDEO FCSB a pus în aplicare strategia lui Olăroiu » Ce s-a întâmplat la antrenamentul din Antalya: „Vreau ca toată lumea să afle”

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA Mutarea iernii, pregătită în Antalya: „Suntem într-o situație nasoală, toată lumea e de vânzare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  10 Ianuarie 2023, 11:14

is sfarsit un antrenor care zice ca nu mai vrea transferuri, si ca e multumit de lot. Mai rar ... Daca era Dan Petrescu, care poate alinia 3 echipe, si tot ar mai fi vrut 2-3 fotbalsiti , carora sa le suporte culbul salariile, desi stim f bine ca el, tot cu favoritii lui joaca , indiferent daca cei de pe banca sunt mai buni... daca Culio siHoban nu ar fi avut acum aproape 40 de ani, i-am fi vazut incontinuare titulari la CFR! DP nu se dezminte ... joaca cu favoritii lui, indiferent de valoarea celorlalti ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează