FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - RAPID, LUNI, 20:30, LOOK TV, DIGI1, GSP.RO

Bergodi vorbește despre problemele giuleștenilor înaintea meciului cu Ceahlăul » Ce spune despre plecarea lui Săpunaru

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2015 16:22

Rapid se va deplasa luni la Piatra Neamț pentru duelul cu Ceahlăul, care va avea fluierul de start la ora 20:30 și va fi transmis în direct de Look tv, Digisport 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cristiano Bergodi, antrenorul giuleștenilor, a anunțat astăzi la conferința de presă premergătoare jocului de luni că are mari probleme de efectiv.

"Avem motivația de a cîștiga un meci. Poate fi o săptămînă bună. Ne gîndim la noi, dar poate ne ajută și celelalte rezultate. E normal să ne gîndim și la asta. Ceahlăul își joacă ultimele șanse. De asta mă gîndesc că va fi un meci foarte greu.

Pancu nu va intra în meciul cu Ceahlăul, însă nu știm nici dacă vom putea să-l folosim pe Daniel Niculae. Avem doar 14-15 jucători. Nu e bine deloc. Dar am un grup unit, încrezător. Nu mi-e frică.

Cred că noi ne putem salva în ultimul minut. Eu cred că ne putem salva de abia după meciul cu Pandurii. Nu știu nimic de Săpunaru că ar pleca. Am vorbit doar cu un ziarist din Italia și i-am zis că Săpunaru este foarte bun. Înseamnă că cineva îl urmărește. Nu cred că Moraru ar lăsa Rapidul ca să plece în Moldova la Zimbru Chișinău. Aici îl simt foarte implicat", a spus Bergodi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Mai 2015, 17:18

luni lpf scapa rapidu de retrogradare,blaturi ordinare urmeaza cu pandurii,craiova ,ceahlaul si rapid ramane in liga 1 ! mafiotii de la rapid ,sunt hotii ,ei si asa tg mures

andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Mai 2015, 17:18

blatistii de la rapid sunt mafia

andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Mai 2015, 17:18

luni lpf scapa rapidu de retrogradare,blaturi ordinare urmeaza cu pandurii,craiova ,ceahlaul si rapid ramane in liga 1 !c

Vezi toate comentariile (43)
Comentează