FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Bernd Storck, în pericol la Sepsi? Dezvăluiri din club: „Au dedus unii așa, din scurt...” + Când va fi decisă soarta neamțului

Bernd Storck și Sepsi au rezultate sub așteptări în 2024 / foto: Cristi Preda (GSP) +23   FOTO
Bernd Storck și Sepsi au rezultate sub așteptări în 2024 / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 16:14 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 17:36

Sepsi Sfântu Gheorghe are un start dezamăgitor de 2024, cu o singură victorie acumulată în patru meciuri, bilanț care i-a scos pe covăsneni din zona locurilor de play-off. Echipa lui Bernd Storck vine după trei eșecuri la rând, iar la orizont e meciul cu Farul, o posibilă „finală” pentru Top 6.

Toată „vraja” provocată de venirea fostului selecționer al Ungariei s-a risipit încet-încet în ultimele runde, din care Sepsi nu s-a ales cu nimic. 

Atât de mare e dependența FCSB » Liderul a câștigat numai două meciuri fără ei
FCSB
Atât de mare e dependența FCSB » Liderul a câștigat numai două meciuri fără ei

Ba mai mult, gruparea din Sfântu Gheorghe a „retrogradat” din zona călduroasă a clasamentului, un aspect care nu l-a încântat sub nicio formă pe finanțatorul Laszlo Dioszegi. Cel care, imediat după înfrângerea cu FCSB, recunoștea public că e nedumerit cu privire la motivele pentru care Storck a operat trei schimbări abia în minutul 87.

Bernd Storck, în pericol la Sepsi? Oamenii din club exclud varianta: „Au dedus unii așa, din scurt...”

Soarta neamțului va fi decisă la vară, când contractul său va ajunge la final. Bineînțeles, șansele ca el să mai continue la Sfântu Gheorghe și din sezonul următor depind exclusiv de prezența echipei în play-off.

Surse din club au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor care e situația actuală din club. Iar covăsnenii exclud varianta unei „avalanșe” care să fi venit peste Sepsi după înfrângerea cu FCSB:

„Atmosfera este foarte bună. A fost un pic de tristețe imediat după meci, ceea ce e și normal, având în vedere că n-am reușit să înscriem după un joc destul de bun. 

Au dedus unii așa, din scurt... că postul lui Storck ar fi în pericol. Unora le place mai mult cancanul decât fotbalul. Echipa se pregătește pentru meciul care urmează, atât”, au explicat cei de la Sfântu Gheorghe.

FCSB - Sepsi / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Sepsi / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Sepsi / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Sepsi / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Sepsi / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+19 FOTO

Bernd Storck: „Dacă nu-mi îndeplinesc obiectivele, plec acasă!”

În interviul acordat Gazetei în Antalya, primul acordat de reputatul tehnician presei din România, Storck vorbea fără rețineri despre filosofia sa: „Dacă nu-mi îndeplinesc obiectivele, plec acasă!”, mărturisea antrenorul de 61 de ani.

„În această meserie, nu există timp! N-aș putea spune că am nevoie de «trei luni, șase luni, șapte luni». După șase luni, dacă nu-mi îndeplinesc obiectivele, plec acasă! Președintele așteaptă unele lucruri de la mine, trebuie să mă clasez între primele șase, acesta-i obiectivul.

Vom vedea atunci când tragem linie la ce nivel de fotbal am reușit să-i aduc pe jucători, apoi vom vedea care sunt rezultatele. Nu pot vorbi în termeni de zile, săptămâni, luni”.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Mihai Teja, critici pentru Bernd Storck: „Dacă un român făcea asta, i se retrăgea carnetul de antrenor!”

Citește și alte știri din Superligă: 

EXCLUSIV Dinamo riscă să piardă jucători importanți: „Sunt contracte pe care în mod normal nu le-am fi semnat”

EXCLUSIV Ofertă de ultimă oră din Argentina pentru un alt jucător din Superligă! Patru zile decisive pentru a se semna actele de transfer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  14 Februarie 2024, 17:30

R.D : "Storck in pericol"..........Mai la vara. Hai sa ne facem ca scriem.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează