FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FARUL 1-1

Bernd Storck nu-și explică un lucru după egalul cu Farul: „Nu știu ce a fost în capul lui”

Bernd Storck (dreapta), tehnicianul covăsnenilor, a oferit prima reacție după remiza înregistrată de echipa sa în fața campioanei României. +36   FOTO
Bernd Storck (dreapta), tehnicianul covăsnenilor, a oferit prima reacție după remiza înregistrată de echipa sa în fața campioanei României.

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 22:50 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 23:06

Sepsi - Farul 1-1. Bernd Storck (61 de ani), tehnicianul covăsnenilor, a oferit prima reacție după remiza înregistrată de echipa sa în fața campioanei României.

Antrenorul german s-a declarat mulțumit de echipa sa și a considerat faptul că Sepsi merita să câștige această partidă, ținând cont de faptul că a mai avut două goluri anulate pe nedrept în viziunea sa.

Mai mult decât atât, Storck nu a înțeles decizia pe care a luat-o Florin Ștefan (27 de ani), care i-a pasat în minutul 78 direct lui Louis Munteanu (21 de ani), adversarul său, însă acesta a semnat una dintre ratările campionatului.

„Răsare” un nou stadion de 5 stele în Superliga » „Am o veste bună pentru noi toți!”
STADION
„Răsare” un nou stadion de 5 stele în Superliga » „Am o veste bună pentru noi toți!”

Bernd Storck, după Sepsi - Farul 1-1: „Rezultatul nu-mi convine”

„Vreau să-mi felicit echipa pentru o primă repriză foarte bună, fantastică. Golul lui Oroian nu trebuia anulat, nu a fost niciun fault. A fost o centrare perfectă, am revăzut faza de câteva ori.

Trebuie să spun că e foarte dificil pentru VAR să ia o decizie, dar totuși am revăzut și eu faza de câteva ori, depinde din ce unghi privești. Am făcut un joc fantastic per total, chiar dacă am comis și câteva greșeli.

Florin Ștefan jucase excelent până la acea fază (n.r. - minutul 78, când i-a pasat direct lui Louis Munteanu, care a scăpat singur cu portarul). Nu-mi dau seama ce a fost în capul lui, jucase foarte bine înainte, dar a avut mici probleme la acea fază.

Sunt mulțumit de echipa mea, dar rezultatul clar nu-mi convine. Echipa a dat totul pentru a câștiga, dar n-a fost să fie, vedem săptămâna viitoare cu Rapid cum va fi. E dificil când nu câștigi meciuri, suntem la multe puncte distanță de echipele din față, e greu când vezi diferența, dar trebuie să ne concentrăm în continuare”, a declarat Bernd Storck, la Orange Sport.

Cred că după prestația noastră din această seară meritam trei puncte.

Știam că este un meci foarte important, ca orice alt meci din play-off, ne doream să câștigăm. A fost un meci cu o atmosferă foarte bună, le mulțumim suporterilor, au fost lângă noi și ne-au ajutat. A fost o decizie greșită din partea arbitrului (n.r. golul anulat din minutul 40), dar trebuie să o respectăm.

- Darius Oroian, după Sepsi - Farul 1-1

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

De necrezut! Unde a ajuns să joace fotbalistul cu 5 trofee în palmares
FOTBAL
De necrezut! Unde a ajuns să joace fotbalistul cu 5 trofee în palmares
Fază controversată de arbitraj în Sepsi - Farul » Nimeni n-a înțeles de ce a fost ANULAT golul: „O ciudățenie!”
SEPSI - FARUL
Fază controversată de arbitraj în Sepsi - Farul » Nimeni n-a înțeles de ce a fost ANULAT golul: „O ciudățenie!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
uiuiui
uiuiui  •  06 Aprilie 2024, 03:09

se tot construiesc stadione, de ce? sa vedem arbitrajele astea, care si cu VAR sint manevrate si care duc la rezultate false. in tur s-a sat gol valabil pe o minge ce nu a depasit linia si acum s-au furat 2 goluri? si marele HAGI pleaca cu 4 puncte si cu un fotbal penibil.

costeltudor
costeltudor  •  05 Aprilie 2024, 23:12

Ne mai find PUȘCĂRIAȘUL jiji , să aranjeze un blat , majestatea sa a apelat la arbitri și culmea i-a reușit !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează