FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bicfalvi nu mai pleacă! » Mijlocaşul a anunţat că rămîne la Steaua pînă în vară

Eric vrea să rămînă la Steaua pînă ce îi expiră contractul.
Eric vrea să rămînă la Steaua pînă ce îi expiră contractul.

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2012 21:45

Eric a anunţat că rămîne la Steaua pînă la vară, cînd îi expiră contractul, indiferent de oferta Vasluiului, o decizie care complică şi "afacerea Wesley", fiindcă Porumboiu cere un alt jucător.

Eric Bicfalvi cîştigă 2.700 de dolari la Steaua, iar Vasluiul i-a oferit 120.000 de euro salariu anual, plus 200.000 la semnătură! Date suficiente pentru ca mijlocaşul de 23 de ani să plece în Moldova? Nu! Eric i-a anunţat pe stelişti că nu se mişcă pînă la vară, cînd contractul lui expiră!

Motivul e legat de o promisiune a impresarului său, că i se va găsi un acord într-un campionat din străinătate în luna iulie, cînd Eric va putea pleca fără nici o pretenţie financiară. Bicfalvi e acum în Poiana Braşov, se antrenează sub comanda lui Ilie Stan şi va continua printre roş-albaştri, deşi şansele să joace în retur sînt minuscule.

Refuzul pe care el l-a adresat Vasluiului a complicat situaţia Stelei în "tranzacţia Wesley". Becali îl aşteaptă pe brazilian la tratative, dar decizia lui Eric a prăbuşit înţelegerea dintre cluburi! Porumboiu dorea 800.000 de euro şi pe Bicfalvi ca să-l dea pe Wesley. Acum, el mai e dispus să-l lase pe Gigi să negocieze cu golgeterul străin doar dacă primeşte la schimb un alt fotbalist care să-i placă.

10 meciuri a prins Bicfalvi la Steaua în prima parte a campionatului. Faţă de tur însă, are concurenţi noi: Bălan, Răduţ, Prepeliţă, toţi trei recuperaţi după accidentări

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
tarabostes101
tarabostes101  •  18 Ianuarie 2012, 14:41

Un fotbalist pur-sange ca Bikfalvi nu ar lipsi niciodata din primul 11 al unui campionat serios. La noi ,unde totul depinde de bisericute si impresari, ce sa faca Bicfalvi? Sa astepte pana il baga un atrenor in seama? Ar putea juca la orice echipa mare din Europa. Eu sper ca ASA VA FI PANA LA URMA.

montrealez
montrealez  •  13 Ianuarie 2012, 20:36

Ca sa pleci in strainatate la o echipa decenta trebuie sa ai meciuri in picioare. Oricum nu am mare incredere in informatia asta. Astia de la gsp au o manie sa nu prea dezvaluie sursele de unde au informatiile.

simohayha
simohayha  •  13 Ianuarie 2012, 20:10

Personal cred ca Eric este mai bun decat Bourceanu, cel platit cu cel putin 15000 de Euro lunar. Chiar e de mirare ca la cei 2700 Bicfalvi a dat randamentul pe care l-a dat. Cum sa il traga sufletul cand el, cel mai vechi din echipa, e fluierat de golanii din tribune care nu inteleg ca fotbalistul are nevoie de sprijin, nu huiduieli... O sa vedeti ca ardeleanul asta va repeta figura lui Dayro Moreno....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează