FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - STEAUA 1-0

Bilaşco şi Galamaz sînt dărîmaţi de criticile patronilor!

Articol de , - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Rezultatele proaste şi criticile lui Becali i-au deprimat pe jucătorii veniţi de la Urziceni.

Din lotul de şapte de la Urziceni, victime cad tocmai fotbaliştii cel mai bine cotaţi pe care Steaua i-a adus de la Unirea. Marius Bilaşco, golgeterul vicecampioanei în stagiunea trecută, şi George Galamaz, căpitanul cu care Dan Petrescu a luat un titlu şi a jucat în Liga Campionilor, au ajuns cu moralul la pămînt după primele două luni pe care le-au petrecut în Ghencea. Ce li s-a întîmplat în acest interval de timp?

Supărat că l-au "degradat"
Galamaz repetă experienţele pe care le-a trăit şi în Giuleşti, şi în Ştefan cel Mare. N-a reuşit să se acomodeze atunci cînd a fost legitimat la rivalele Stelei şi are aceleaşi probleme şi de data asta. "Nu-i place atmosfera deloc, se simte vînat permanent. Crede că îi sînt urmărite greşelile. S-a obişnuit cu statutul de om important, de lider, pe care îl avea la Urziceni şi şi-a dat seama imediat că la Steaua nu mai e tratat la fel", povestesc apropiaţi ai stoperului de 29 de ani.

Gigi l-a desfiinţat
Bilaşco a ajuns în situaţia în care se afla Zicu înainte s-o lase pe Dinamo pentru Poli Timişoara. Adică trist şi cu senzaţia că nu-i mai iese jocul, orice ar face. "El nu poate să dea randament cînd e criticat zilnic, aşa cum i se întîmplă acum cu Becali. A avut parte de acelaşi tratament cînd juca la Piteşti şi galeria îl contesta aproape la fiecare partidă. Ajunsese rezervă la FC Argeş", explică surse din apropierea atacantului. Pe "Bilă", Gigi l-a distrus în ultima săptămînă. "Cade întruna din picioare, mi-e şi ruşine cînd îl văd!", "M-a păcălit Ilie Dumitrescu să-l iau, m-a făcut să cred că e fotbalist bun!" au fost aprecierile pe care patronul le-a făcut la adresa vîrfului pe care Lucescu junior l-a convocat constant la "naţională".

"E diferenţă între Kapetanos şi Bilaşco. Grecul poate mai mult, dar nu joacă la momentul actual, pe cînd Bilaşco de atît e în stare, asta e valoarea lui, e clar!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Jucătorii pe care i-am luat de la Unirea sînt slabi, abia acum am realizat. Păi, dacă erau buni, nu-i lua altcineva înaintea mea?!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Bilaşco are o problemă: el nu e un atacant care să se preteze pe stilul Stelei! Era bun la Urziceni, dar nu se potriveşte în Ghencea!"
Emeric Ienei, fost antrenor al Stelei

12 goluri a marcat Bilaşco pentru Unirea în campionatul trecut. La Steaua a înscris o singură dată, în meciul cu Sportul (4-2)

2 a fost locul pe care Galamaz l-a ocupat printre fundaşii centrali în "Top Gazeta" în sezonul trecut. A format cuplul ideal al campionatului cu Cadu, de la CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
lilianna16
lilianna16  •  02 Noiembrie 2010, 14:46

pai cred si eu... cel mai bine ar fi sa nu mai asculte ce zice Becali... sa isi vada de treaba lor si sa dea pe teren ce au mai bun in ei

eunescu09
eunescu09  •  02 Noiembrie 2010, 11:09

Nu inteleg un lucru simplu, cum de pot fi atat de orbi jucatorii astia de se duc la o umilire permanenta semnand cu Steaua? Nu stiau ce ii asteapta, nu aveau destule exemple in fata? Din echipele cu pretentii doar Craiova si Galatiul le pot oferi un climat linistit, de ce isi rup gatul singuri?

star01
star01  •  02 Noiembrie 2010, 10:46

pai,astia sunt"daramati" de cand au venit in Ghencea...parca au uitat fotbalul!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează