FOTBAL  »  Superliga  »  SHERIFF - STEAUA, ORA 20:00, PRO TV

Bilaşco spre Ghencea? Gigi Becali va negocia cu Bucşaru pentru transfer!

Marius Bilasco, Bilasco, Unirea
Marius Bilasco, Bilasco, Unirea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2009 00:00

Gigi Becali, patronul Stelei, a dezvăluit o nouă ţintă pentru perioada de transferuri din iarnă. După ce în cursul zilei anunţase că a bătut palma cu FC Braşov pentru Sabrin Sburlea, acesta a anunţat numele unui alt jucător pe care doreşte să îl aducă în Ghencea.

"Vreau să mai iau şi un vîrf de careu. M-am gîndit la băiatul ăla de la Unirea, Bilaşco. Steaua are nevoie de un vîrf de careu. Să vedem cît vrea Dumitru Bucşaru pe el, nu vreau să spun cît dau pe el. Nu mai vreau să iau jucători din străinătate, să mă coste 500.000 şi să fie degeaba"
, a spus Gigi Becali la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
 •  03 Decembrie 2009, 10:59

Nu cred k are steaua fata de Bilasco,si nu cred k Dan Petrescu si MM il vor lasa p Marius sa plece la steaua.Este destul de matur k sa stie la ce se inhama dak sse duce la steaua si implicit dak pleaca de la Unirea.Ar fi pacat sa lase echipa campioana k mai mult ca sigur va juca in LC pt o echipa care vede europa de la tv.MARIUS NU PLECA!!!!!!!!!

 •  03 Decembrie 2009, 10:52

ce dracul,toate petardele,expiratii, se aduna la steaua...acum si bilasco de la recolta urziceni care 80 minute din 90 este intins pe gazon,simuland si cersind cu disperare lovituri libere sau tragand de timp...

aureltg
aureltg  •  03 Decembrie 2009, 01:55
Postat de patranescu pe 02 Decembrie 2009, 19:14

Hai, cumpara-l pe Bilasco! Probabil ca Bucsaru va sterge cu ocazia asta vreo 1,5mil euro din datoria catre albanez. Ia-l Gigi, ca e tanar, in vara face 29 de ani si va fi, probabil, cum a fost Zaharia! O sa-l dai in iarna lu' 2010 pe 50-100mii.

in parte, ai dreptate. e un jucator foarte bun si creeaza culoare pentru cei care vin din spate, ba poate si marca! dar... cine a spus ca zaharia era prost? pai atacul stelei de azi nu are un zaharia!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează