FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Derby de România, cu tribunele goale? » Câte bilete s-au vândut până miercuri: „Înțelegem că nu se înghesuie. Să ne dea nouă mai multe!”

Suporterii lui Dinamo, la meciul tur cu FCSB // foto: Imago Images
Suporterii lui Dinamo, la meciul tur cu FCSB // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 07:56 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 08:59

Puțin peste o mie de bilete se vânduseră până marți seară pentru derby-ul Dinamo - FCSB. Organizatorii sunt nevoiți să comercializeze doar 30% din capacitatea stadionului.

  • Dinamo - FCSB se va juca duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00. Meciul va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport +.

Cel mai așteptat meci din Liga 1 de către suporteri se va juca duminică seară într-o atmosferă dezolantă. Ceva mai mult de o mie de tichete cumpăraseră până ieri fanii „câinilor” dintre cele aproape 5.000 scoase la vânzare. Adică 30% din capacitatea arenei din Ștefan cel Mare.

Dinamo a pregătit o surpriză pentru meciul cu FCSB : „Era una dintre promisiunile făcute suporterilor”
Dinamo
Dinamo a pregătit o surpriză pentru meciul cu FCSB : „Era una dintre promisiunile făcute suporterilor”

„Doar 1.000 de bilete în 10 zile” vândute pentru Dinamo - FCSB

Dacă altădată ultrașii dinamoviști epuizau tichetele pentru marele Derby în doar câteva zile, acum situația e total diferită. „Doar 1.000 de bilete în 10 zile”, au anunțat ieri oficialii roș-albilor. Care continuă: „Marea majoritate a tichetelor sunt în peluză și la tribuna I. Primele care s-au cumpărat au fost cele de 60 și 200 de lei, dar acolo au fost cele mai puține”.

Chiar dacă partida se va disputa în condiții speciale, dinamoviștii speră totuși ca până duminică seara să se epuizeze biletele. Mai mult, fanii să cumpere inclusiv tichete virtuale, la prețul de 2,5 lei bucata, pentru salvarea clubului de la haosul financiar.

Dintre cele 5.000 de bilete, 200 vor ajunge la rivalii de la FCSB. „Din informațiile pe care le avem, nu vom primi decât 200 de bilete. Nu știm cum putem să le împărțim, cine să meargă și cine să rămână acasă. 

Înțelegem că cei de la Dinamo nu se înghesuie. Îi rugăm să ne dea nouă mai multe! Promitem să le cumpărăm pe toate și să îi scoatem iar din foame...” a fost mesajul ironic al ultrașilor din Peluza Nord FCSB.

5 luniau trecut de când FCSB n-a mai pierdut nicio partidă. Mai exact, din 29 august 2021, CFR - FCSB 4-1

36.147 de spectatoriau asistat pe Arena Națională la meciul tur, câștigat de FCSB cu 6-0, cel mai mare scor din istoria Derby-urilor de România

Cât costă biletele la Dinamo - FCSB

  • peluze: 25 de lei 
  • tribuna a II-a: 35 de lei 
  • tribuna I: 45 de lei 
  • tribuna VIP: 60 de lei 
  • tribuna oficială: 200 de lei

Mai multe știri despre Dinamo și FCSB: 

FCSB, pierdere grea pentru derby-ul cu Dinamo: „Șanse minime să joace”

Dinamo a anunțat OFICIAL ultimele două mutări: „Cluburile au ajuns la un acord”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
adisor
adisor  •  26 Ianuarie 2022, 13:29

Un Dinamo in perfuzii si o echipa laudata mult prea mult, fara identitate; da - e "Derby de Romania", exact imaginea actuala a fotbalului romanesc!

ucluj2011
ucluj2011  •  26 Ianuarie 2022, 13:28

"Derby de România"?!!!? Hai dom'le ce naiba , asta nici de glumă nu este bună!!!

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Ianuarie 2022, 12:24

Pentru cantecul "Si de cainii erau in gara" de cate bilete virtuale e nevoie?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează