FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB, SÂMBĂTĂ, 14:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Biletele pentru Dunărea Călărași - FCSB, aproape epuizate! Meciul se joacă sâmbătă

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 11:27

FCSB continuă să atragă oamenii la stadion, deși joacă în deplasare. Nu mai puțin de 5.000 de bilete s-au vândut până la ora aceasta pentru meciul dintre Dunărea Călărași și FCSB de sâmbătă, de la ora 14:00.

Cele mai ieftine tichete costă 15 lei și sunt la peluze, iar cele mai scumpe sunt la VIP, unde costă 100 de lei. Biletele se vând și în ziua meciului de la ora 10 la 14 la casele de tichete ale stadionului „Ion Comșa”. Arena are în total 6.000 de locuri.

10.400 de locuriare stadionul din Călărași

„Le mulţumesc tuturor că sunt alături de noi pentru că avem nevoie de ei, mai ales în momentele grele. O să luptăm până în ultima clipă pentru a rămâne în prima ligă.

Va fi o a doua parte de campionat foarte grea. Va trebui să fim perfecţi în tot ceea ce facem, să executăm corect toţi paşii. Jucătorii trebuie să fie foarte motivaţi, iar lunile astea să dăm totul 100 la sută. Vom face ce putem pentru un meci bun”, a spus Alexa.

Citește și:

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // Cum și-a înrăit Alexa echipa înainte de duelul cu FCSB și pe cine vrea să se răzbune: „N-o să-i întind mâna!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  01 Februarie 2019, 13:47

Explicatia audientei sta in ...shou man-ul GG!Lumea se inghesuie sa vada asa o fi cu"marfa"aia de sute de milioane ale smecherului!Sta toata ziua pe GIGI SPORT si face tumbe ca la circ!Pentru reclama!Reclama gratuita!

demolarii
demolarii  •  01 Februarie 2019, 13:20

Pai la notorietatea lui Becali ,i Alexa, că amândoi sunt prieteni buni cu AMP, impresara cu vreo 26 de jucători la cele 2 echipe.Oare câți sunt prieteni?

minell73
minell73  •  01 Februarie 2019, 13:04

***, vedeti ca mai sunt si astazi meciuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează