FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Jucător de națională, refuzat de FCU Craiova » Mititelu nu a dorit să achite 50.000 euro

Birsent Karagaren (stânga), într-un meci contra Țării Galilor // foto: Imago
Birsent Karagaren (stânga), într-un meci contra Țării Galilor // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2021 20:49 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 21:18

Impresarul Florin Manea susține că FCU Craiova a avut șansa de a transfera un jucător din naționala Bulgariei pentru doar 50.000 de euro, dar familia Mititelu a refuzat să achite suma cerută.

Birsent Karagaren (28 de ani), extremă dreapta de la Lokomotiv Plovdiv, ar fi putut ajunge la nou-promovata în Liga 1.

Karagaren, jucător cu 11 meciuri în naționala Bulgariei, pentru care a debutat în octombrie 2019, a fost propus de Florin Manea la FCU Craiova. 

Potrivit impresarului, antrenorul Adrian Mutu a dorit ca Birsent să fie adus, iar transferul ar fi putut fi realizat în schimbul a 50.000 de euro. Chiar și așa, familia Mititelu ar fi refuzat să achite suma de transfer așteptată de bulgari, astfel că jucătorul rămâne la Plovdiv, cu care mai are contract până în iulie 2022.

Birsent Karagaren, refuzat de FCU Craiova

„Am vorbit de multe ori cu Mutu, mi-e prieten. Am vrut să îl ajut cu un jucător, dar s-a nimerit că el avea o înțelegere cu patronul… jucător de națională, de altfel. Patronul s-a răzgândit, nu i-a mai dat drumul. E vorba despre Birsent Karagaren, joacă la naționala Bulgariei și la Plovdiv, în banda dreaptă. 

Joacă în cupele europene. Lui Mutu i-a plăcut și am vrut să îl aducem. Din păcate, el ne-a spus că e jucător liber, că are o înțelegere cu patronul să îl lase… În momentul în care s-a ajuns să vină, s-a dus la patron și el i-a zis că nu îi mai dă drumul decât după preliminarii. Craiova nu a vrut să stea atât, am intervenit, am găsit o sumă de transfer, dar nu a vrut. 50.000 era suma de transfer

Zi-mi un jucător din naționala României pe care îl iei cu 50.000! M-am înțeles bine cu Mititelu Jr., am avut contact pentru acest jucător, dar din păcate nu a fost să iasă. Eu mai mult am vorbit cu Adi Mutu. 

Îmi pare rău că nu am reușit să îl aduc și îmi pare rău că poate nu au avut ei încrederea să plătească acei bani. Avea un salariu undeva la 8-9 mii pe lună, deci nu era un salariu mic”, a spus Manea la ProSport Live

900.000 euroeste cota de piață a lui Karagaren pe Transfermarkt.com

29 de goluri și 24 de pase decisiveare bulgarul pentru Lokomotiv Plovdiv. El a mai jucat la Etar Veliko și FK Dunav Ruse

11 selecțiiare Karagaren la naționala Bulgariei

De ce a ales Adrian Mutu FCU Craiova: „E un risc mare, nu atât de mare cum îl vedeți”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Victor Angelescu anunță noi transferuri spectaculoase la Rapid: „Mai vin 2-3 jucători cu CV important!”

Situație incredibilă la Botoșani » Primăria a trimis toți banii la un club cu ZERO puncte! Motivul absurd invocat + reacția lui Iftime

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
jony_10
jony_10  •  07 Iulie 2021, 00:21

Terminati sezonul asta? :))))

george.br
george.br  •  07 Iulie 2021, 00:19

Cred ca numele lui se scrie Manea, dar se citeste Maneá...:)))

george.br
george.br  •  07 Iulie 2021, 00:17
Postat de talpaiadului pe 06 Iulie 2021, 22:15

Sa precizeze domnul Manea si cati impresari erau implicati in tranzactie, cat era comisionul total si ce salariu pretindea jucatorul. Ca degeaba e suma de transfer 50 de mii, daca imprasarii mai cer 100 de mii pe deasupra, iar jucatorul vrea 200 de mii pe an salariu.

Buna intrebare! Marele impresar Manea s-a remarcat pana acum prin cateva iesiri viu colorate pe la tv-uri, ceea ce-i stirbeste considerabil credibilitatea.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează