FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Victor Angelescu anunță noi transferuri spectaculoase la Rapid: „Mai vin 2-3 jucători cu CV important!”

Victor Angelescu (dreapta), acționarul majoritar de la Rapid, anunță alte 2-3 transferuri la Rapid
Victor Angelescu (dreapta), acționarul majoritar de la Rapid, anunță alte 2-3 transferuri la Rapid

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2021 20:37 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 20:50

Victor Angelescu, acționarul majoritar de la Rapid, anunță alte 2-3 transferuri la nou-promovata în Liga 1.

Rapid a avut o campanie agresivă de transferuri până acum, dar nu se oprește aici. Alb-vișiniii au adus 7 fotbaliști, majoritatea cu experiență vastă, iar alți 2-3 jucători s-ar putea alătura echipei lui Mihai Iosif.

Victor Angelescu anunță transferuri importante la Rapid: „Vin 2-3 jucători”

„Mai vin 2-3 jucători, pe unii îi știți, au un anume CV, nu ca Săpunaru, dar buni.

Faptul că am promovat, că avem stadion nou, o echipă de tradiție atrage mulți jucători, de aceea au venit Dragoș Grigore, Junior Morais, Săpunaru nu mai trebuia convins.

Săpunaru a venit să ajute, e la final de carieră, Daniel Niculae are marele merit, dar e un gest extraordinar că Săpunaru a venit să ne ajute”, a declarat Angelescu, conform digisport.ro.

7 transferuria efectuat Rapid în această vară: Claudiu Belu-Iordache, Alexandru Albu, Ljuban Crepulja, Nicolae Carnat, Dragoș Grigore, Cristi Săpunaru și Junior Morais

Ilie Dumitrescu laudă transferurile lui Rapid și avertizează: „Iosif, nu va fi ușor”

Campania de transferuri a giuleștenilor l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, care l-a lăudat pe Daniel Niculae, președintele lui Rapid, dar a și tras un semnal de alarmă: e nevoie de timp pentru ca nou promovata să aibă rezultate.

„Sunt mișcări inteligente, aduci jucători cu experiență și există totuși un nucleu de jucători tineri, cu potențial, cu care au și promovat. Ai nevoie de maturitate, să existe un astfel de mix. Vorbind de lideri incontestabili, Dragoș Grigore - Săpunaru reprezintă un cuplu de fundași centrali extrem de important.

Daniel Niculae s-a mișcat foarte, foarte bine. Eu l-aș fi luat și pe Herea, dar nu mai poate, că a semnat cu Metaloglobus. Dar merita și el”, a declarat Dumitrescu la emisiunea „DigiSport Special”.

Întrebat despre șansele Rapidului de a ajunge în play-off, Ilie Dumitrescu a fost franc: „E greu. Este nevoie de timp pentru cei care sunt la debut în Liga 1: Sefer, Hlistei, ai nevoie de timp. Dar contează foarte mult experiența jucătorilor consacrați, care sunt lideri, cu mentalitate de învingători. 

Nu va fi ușor pentru Mihai (Iosif, antrenorul - n.r.) peste noapte, vor apărea mulți jucători noi în echipă. Este nevoie de timp, trebuie înțeles asta, dar la un moment dat echipa asta va arăta bine”.

VIDEO. Rapidiștii, declarații despre planurile pentru Liga 1 la conferința de presă

Citește mai multe știri despre Rapid:

Ce reglaje mai sunt de făcut la stadionul Rapid și când va fi gata

Cu 5 dintre jucătorii transferați pe teren, Rapid a pierdut amicalul cu Gaz Metan

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează