FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - U CRAIOVA, LUNI, ORA 18:00, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Bistriţa vrea să-i dea lovitura de graţie Craiovei

Jean Pădureanu
Jean Pădureanu

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 10 mai 2011 12:42

Preşedintele Jean Pădureanu a anunţat că nu le va da oltenilor posibilitatea să scape de retrogradare.

Craiova e ca şi retrogradată, deşi, matematic, ar mai fi şanse de salvare. Oltenii joacă la Bistriţa în etapa următoare, iar o victorie le-ar da motive să spere pînă în ultima etapă.

"În fotbal e posibil orice, dar sper că nu le vom da această posibilitate. O victorie la Cluj era salvatoare pentru noi, ne-am crezut prea repede învingători", a spus preşedintele Bistriţei, Jean Pădureanu.

Salvarea o scapă pe Gloria de datorii
Pînă luni, Bistriţa mai are de jucat în Cupă cu Dinamo, dar miza cea mare pentru Gloria e campionatul. Cu datorii de 700.000 de euro pentru instalaţia de nocturnă, bistriţenii aşteaptă banii din drepturile TV pentru sezonul viitor şi deblocarea sumei de 2 milioane de lei, pe care Consiliul local Bistriţa o va pune la dispoziţia clubului după ce acesta scapă de restanţe. "Nu finanţăm datoriile", a anunţat primarul Ovidiu Creţu.

15 lei biletul
Gloria a pus în vînzare tichetele pentru meciul de luni, cu Universitatea Craiova. Acestea se vînd cu 15 lei, intrarea generală, cu 5 lei mai mult decît în cazul meciurilor de campionat obişnuite. "Urmează un meci de foc, cu Craiova, pe care trebuie să-l cîştigăm pentru a scăpa de orice griji legate de retrogradare", a spus mijlocaşul Liviu Băjenaru.

5 puncte o despart pe Universitatea Craiova de primul loc salvator, ocupat acum de Gloria Bistriţa


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
petrica_pe_gsp
petrica_pe_gsp  •  11 Mai 2011, 17:34

Sper sa ti se intample si tie ce doresti atlora.

liviuemil
liviuemil  •  10 Mai 2011, 20:49

Ti-as dori sa fii tu in locul lui Nesu.Cancerule!!!!!!!!

mihaiilfenomeno
mihaiilfenomeno  •  10 Mai 2011, 15:13

Asa este "Criticul" are dreptate UNIVERSITATEA CRAIOVA NU VA MURI NICIODATA,vom reveni mai puternici. FORZA STIINTA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează