FOTBAL  »  Superliga  »  MECI ARANJAT

Vivi Răchită a povestit un blat în direct la TV: „Adversarii știau că o să vină coronavirusul! Preda era sigur că vom câștiga și vorbea cu fanii”

Vivi Răchită a povestit un meci aranjat între Gloria și Petrolul
Vivi Răchită a povestit un meci aranjat între Gloria și Petrolul

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2020 13:22

Vivi Răchită, fost fundaș la Steaua și Petrolul, a vorbit despre cum va arăta fotbalul după pandemia de coronavirus.

Acesta a glumit și a amintit de un meci dintre Gloria Bistrița și Petrolul, în care, spune el, jucătorii Gloriei „păstrau distanța socială față de adversari”.

„N-o să mai fie marcaj în timpul meciurilor. Nici filaj nu o să mai fie. Oricum, noi am fost clarvăzători. Îmi aduc aminte de un meci Bistrița cu Petrolul. A marcat Gloria cu un șut de la 25 de metri, iar Ștefan Preda dormea în poartă. Era 1-0 pentru Bistrița și nu trebuia să fie așa... El știa că va câștiga Petrolul și vorbea cu suporterii din spatele porții.

După aceea, m-am trezit în careul advers singur, pe o rază de 5 metri. Toți de la Bistrița și-au dat seama că o să vină acest virus și că eu sunt asimptomatic. Au fugit toți de mine”, a declarat Vivi Răchită la Pro X.

Despre ce meci e vorba

Partida la care face referire Răchită s-a jucat pe 6 octombrie 1993, iar Gloria s-a impus pe teren propriu, 2-1. Bistrițenii au deschis scorul prin Mironaș, în minutul 38. 

„Tabela se modifică, firesc, în minutul 38 când, la o lovitură liberă de la 25 de metri, Mironaș șutează, iar portarul Preda este prins pe contre-pied și scapă mingea în poartă!”, se scria în cronica de atunci a meciului. Pitulice a egalat în minutul 64, dar Stancu a adus victoria gazdelor.

Gloria: Tene – Zegrean, Mironaş, G. Cristea, Săsărman – Dumitriu, Balaur, Fl Stancu, Iftodi – I. Lazăr, Majearu

Petrolul: Preda – Chiriță, Răchită, Pitulice, Abăluță – Bălăceanu, E.Popescu, O.Grigore, Zmoleanu – Fl.Simion, Zafiris

VIDEO Vivi Răchită admite ca a jucat în meciuri trucate

Vezi și: 

EXCLUSIV Șocant! Blat relatat în detaliu, cu antrenorul și președintele lui Dinamo pe teren: „Ne-am întâlnit sub pod la Otopeni. S-a lucrat cu un scenariu bine pus la punct”

EXCLUSIV VIDEO Poveste fabuloasă cu „Tata Jean”. Cum i-a dispărut diplomatul plin cu bani: „Am stat trei săptămâni la mare. Trecuseră deja vreo două luni, toți erau disperați”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
trink
trink  •  14 Mai 2020, 10:57

da ! si cum de nu au castigat?! mare dilema!

cornelconasu
cornelconasu  •  13 Mai 2020, 20:29

Lasă Petrolul , spune-le pe alea multe din București !!

1cesare
1cesare  •  13 Mai 2020, 17:14

... marele jucător rachită :))) ăsta e un fel de CTP. le ştie pe toate :))) dubios "personaj"!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close