FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Blat nereușit pentru salvarea de la retrogradare! Dezvăluiri făcute în studioul GSP: „Zece mii de lei ai dacă lași un gol să vă batem!”

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 16:38 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 16:40

Narcis Coman (76 de ani) a fost primul portar desemnat „Cel mai bun fotbalist român”. Cu doar 8 meciuri la echipa națională, Coman a vorbit despre cauzele pentru care n-a mai prins niciun minut sub tricolor.

- Domnule Coman, ați reapărut la națională cu Ștefan Kovacs.
- Șansa mea. El m-a chemat, dar alții ce-au putut să-mi facă... Doctorul Dumitru Tomescu plus alți antrenori de acolo au spus că eu nu văd în nocturnă! De unde... Eu jucasem cu Toulouse, Barcelona, Bayern Munchen și-am apărat senzațional. Ne-au trimis la control pe mine, pe Silviu Lung și pe Grigore, la un control de ochi, pe lângă Cișmigiu, în spate la MApN. M-a băgat pe mine primul, vreo 20 de minute.

- V-au găsit ceva?
- "Domne, tu vezi foarte bine în nocturnă!". Când am ieșit de acolo îl întreb pe Lung. "Bă Silvică, vouă v-a făcut ce mi-a făcut mie?". "Nu, nea Narcis. Nu ne-a făcut absolut nimic". De fapt, eu eram subiectul și-am vrut să plec din cantonament. Gică Constantin m-a oprit să nu plec. Piști era plecat la retragerea lui Cruyff în Olanda. 

- Dar... 
- Îți bați joc de mine?! Pentru ce-au făcut măgăria asta. S-a întors nea Piști și mi-a zis: "Cu tine încep meciul cu Spania! Și dacă iei zece goluri nu te scot din poartă". A zis atunci: "Bă, d-aia n-aveți fotbal, că nu băgați cei mai în formă fotbaliști. Băgați prieteni". Am pierdut cu 1-0, la Valencia...

- Dar cine a fost împotriva dumneavoastră?
- Îi știu eu cine sunt, că n-am vrut să le dau meciul... S-au rugat de mine!

- Serios? Cine a fost?
- E mort acum! Drăgușin era antrenor la Progresul și eu eram la FC Argeș. Trăgeam la titlu cu Steaua. Steaua a bătut 3-1 la Ploiești și noi am făcut 0-0 pe Republicii cu Progresul București (nr. 1-1 a fost scorul final al meciului, jucat pe 9 iunie 1968). Progresul dacă ne bătea nu mai retrograda. L-au trimis în spatele porții la mine pe Matache, fostul portar de la Pitești. "Narcis, zece mii de lei ai dacă lași un gol să vă batem!".

Blat nereușit pentru salvarea de la retrogradare! Dezvăluiri făcute în studioul GSP: „Zece mii de lei ai dacă lași un gol să vă batem!”
Cronica meciului

- În timpul meciului?
- Da, domnule! "Hai, bă, te rog eu, ai zece mii după meci!". "Nu vreau!". Am terminat 0-0, au picat în Divizia B și de atunci Cornel Drăgușin a prins ură pe mine. Nu m-a avut la suflet după retrogradarea asta.

Citește și:

Momentele delicate prin care a trecut Cabral, părăsit de tată: „Descărcam camioane la un turc, munceam pe șantier! Auzeam «Uite, maimuța vorbește»”
PRIETENII LUI OVIDIU
Momentele delicate prin care a trecut Cabral, părăsit de tată: „Descărcam camioane la un turc, munceam pe șantier! Auzeam «Uite, maimuța vorbește»”
Momente de coșmar trăite în cantonamentul lui Dinamo: „Ăsta vrea să dea în mine! Mi-am pus mâinile la față... Și-a fracturat mâna în muchia patului”
PRIETENII LUI OVIDIU
Momente de coșmar trăite în cantonamentul lui Dinamo: „Ăsta vrea să dea în mine! Mi-am pus mâinile la față... Și-a fracturat mâna în muchia patului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
parpalache
parpalache  •  22 Octombrie 2023, 12:05

Atgeșul deschisese scorul ,iar la Ploiești(Petrolul-Steaua,era 0-0)și in aceasta situațieArgeș era campioana!Dupa care au inceput sa vina vești de la Ploiești-unde lucrurile intrasera in „normalitate”-Steaua câștigând cu 3-1!Dar Argeșul pierduse titlul de campioana pe teren propriu-in meciul direct cu Steaua-meciul terminându-se la egalitate!

iuliu
iuliu  •  22 Octombrie 2023, 10:09

Coman "uita" care a fost adevarata cauza pentru care a jucat atat de putin la echipa nationala . Daca i-ar fi facut un control medical i-ar fi gasit urme de sange in alcool . A fost un talent extraordinar inecat in aburi de vin .

Mondo
Mondo  •  21 Octombrie 2023, 20:04

Tot fotbalul Romanesc a fost, si este plin de manevre, blaturi, cumetrii. In prezent avem fotbalul ***, incepind cu Constanta, continuind cu Bucuresti si pina in nordul tarii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează