FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Blaturi de toate gusturile » Steaua acuză CFR, CFR acuză Dinamo

Primele săgeți trimise între rivale înaintea derby-ului de sîmbătă
Primele săgeți trimise între rivale înaintea derby-ului de sîmbătă

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 02 mai 2012 20:10

Mihai Stoica i-a arătat cu degetul pe cei din Gruia, iar Paszkany a declarat ieri că ştie sigur că roş-albii se vor impune fără emoţii în faţa lui U. ”Cîinii” au ripostat ironic, făcînd trimitere şi ei spre un posibil noncombat al braşovenilor cu CFR.

Se întărîtă spiritele înainte de derby-ul campionatului, de sîmbătă seară, dintre Dinamo şi CFR Cluj, în direct pe DigiSport 1, de la ora 21:45. După ce Steaua, prin MM Stoica, a acuzat că ardelenii au cîştigat meciul cu braşovenii prin non-combatul "stegarilor", patronul clujenilor, Arpad Paszkany, a scos sabia din teacă, nemaiaşteptînd disputarea meciului dintre "cîini" şi U Cluj, de aseară, din Ştefan cel Mare.

A declarat, ieri după-amiază, la sport.ro, cu 4 ore înainte de partidă: "U Cluj n-o s-o încurce pe Dinamo, o să vedeţi! Calculez că vom avea doar 3 puncte în plus după această etapă, aşa că partida cu «cîinii» va fi decisivă pentru noi. Dacă o să avem tot 3 puncte avans de locul 2 şi după meciul din Ştefan cel Mare, dar şi după partida noastră cu U Cluj, atunci nu cred că mai avem cum pierde campionatul".

"Bat «cîinii» la două goluri diferenţă"
Paszkany a mai declarat: "Dinamo - U Cluj se poate termina şi 1-0, şi 3-2, însă eu cred că vor fi două goluri diferenţă pentru a nu avea emoţii. Sînt fanul celor de la U la meciul cu «cîinii», însă nu trag speranţa că se vor încurca. Dinamo nici n-are nevoie de prea mulţi titulari, de aceea şi-a menajat cîţiva oameni foarte importanţi. Sînt responsabil de ceea ce spun".

Patronul celor de la CFR Cluj a sugerat că Dănciulescu, Kone şi Luchin ar fi luat în mod special cartonaş galben cu FC Braşov (0-2) ca să se odihnească în meciul cu "şepcile roşii".

Replică acidă
Dinamovistul Nicolae Badea s-a amuzat cînd a auzit afirmaţiile rivalului din Gruia: "Cred că patronul lui CFR Cluj şi-a citit propriile opere, a avut ca sursă bibliografică meciul echipei sale cu FC Braşov, de marţi seara. S-a dus cu gîndul la acea partidă şi a spus-o pe post. Mă mir că n-a zis că batem la 4-5 goluri diferenţă, era mai interesant. Oricum, ar fi atractiv să ne spună cu ce scop au fost concediile unor şefi ai lui CFR Cluj la Poiana Braşov, zilele trecute, chiar în preajma partidei noastre cu FC Braşov".

Vinerea trecută, Dinamo a pierdut cu 2-0 sub Tîmpa, iar marţi seară, "stegarii" au pierdut după o "comedie a erorilor" în Gruia, 0-1, cu CFR.

Ando, văzut ca erou
Paszkany se laudă că l-a adus pe Ioan Andone antrenor la CFR Cluj, în locul portughezului Costa: "Dacă aveam şi mai multă inspiraţie, ar fi trebuit să fac această modificare fie în iarnă, fie după 1-1 cu Sportul, după etapa a 4-a din 2012.

Venirea lui Ando se vede, a resuscitat echipa". "Fălcosul" soseşte din nou ca adversar în Ştefan cel Mare, sîmbătă seară, după ce sezonul trecut a pregătit-o pe Dinamo, cu care a terminat ediţia pe locul 6.

"Nu mă aşteptam să fie alt rezultat la CFR cu FC Braşov, toată lumea ştia că e un meci de 1 solist. Mie mi-a plăcut ce bine a ieşit Hadnagy pe centrare, la henţul din careu!" ( Mihai Stoica, manager general Steaua)

"Dinamo - U Cluj e meci de 1 solist. La Astra - Rapid cred că bat ploieştenii sau iese egal. La Steaua - Petrolul prevăd şi-o remiză, dar mai mult este 1, adică bat gazdele" (Arpad Paszkany, patron U Cluj, ieri, la ora 17:30)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (43)
terminatorul2
terminatorul2  •  03 Mai 2012, 14:39
Postat de alpin pe 03 Mai 2012, 13:53

Nu mai cautati cai verzi pe pereti! Vreti sa vedeti cum arata un blat?! Priviti asta seara, la meciul din Ghencea, cum se face un blat profesionist!! Campioana blaturilor din Europa da lectii la meciul cu Petrolul!!!

Blaturi ai numai tu si cei de la Kfr , in cap !!! Deseara o sa vezi cum Petrolul a sa-si dea viata pe teren , nu ca nu ar fi normal , dar deseara vor fii premiati de catre Pasztarniky !!!!

terminatorul2
terminatorul2  •  03 Mai 2012, 14:36
Postat de terminatorul2 pe 03 Mai 2012, 14:35

El este anti-Steaua .

Dar si impotriva romănilor , iubeste doar ungurii !

terminatorul2
terminatorul2  •  03 Mai 2012, 14:35
Postat de valah.redandblue pe 03 Mai 2012, 14:29

E omul plătit de Bozgorul Kelios pt propaganda anti româneasca.

El este anti-Steaua .

Vezi toate comentariile (43)
Comentează