FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Blestemul banderolei » Cum a rămas Dinamo fără șapte dintre căpitanii din ultimii doi ani

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2017 22:59

Mijlocașul Antun Palici nu va mai continua la Dinamo și din sezonul viitor, acesta hotărându-se să nu accepte oferta de prelungire primită din partea clubului.

Croatul se înscrie astfel pe o listă extrem de consistentă a jucătorilor din ultimii ani care, imediat după ce au primit banderola de căpitan, au părăsit Dinamo.

Cosmin Matei și Marius Alexe au fost jucătorii care au purtat cel mai des banderola între 2015 și 2016 însă, tentați de salariile mari oferite din străinătate, aceștia au plecat de la Dinamo, fiind transferați la Atromitos, respectiv Karabukspor.

Următorul jucător care a plecat de la Dinamo după ce devenise căpitan a fost un alt croat, Alioșa Vojnovici. Adus de Rednic la începutul sezonului 2015-2016, acesta a primit banderola pe parcursul sezonului, însă a plecat de la echipă în urma unui conflict cu Rednic, culmea, chiar omul care-l adusese la club.

Au urmat Paul Anton și slovenul Miha Mevlja, Dinamo reușind să se despartă în decurs de doar o lună de cei doi căpitani: Anton a fost împrumutat la Getafe, în timp ce fundașul sloven a fost cedat la FK Rostov.

Imediat după plecarea lui Mevlja, banderola a fost preluată preț de câteva meciuri de Dorin Rotariu, însă acesta a fost vândut în iarnă la FC Bruges.

În cele din urmă, în partea a doua a sezonului trecut, banderola a ajuns pe brațul lui Palici, jucătorul părăsind-o și el pe Dinamo în urmă cu doar câteva zile.

În sezonul recent încheiat, echipa a fost condusă din teren și de Dan Nistor, însă acestuia i-a fost retrasă banderola după ce, în partida pierdută de Dinamo la Mediaș, 0-4, a fost suprins când își băga banderola în șort, gest extrem de contestat de suporterii și de gloriile clubului. (DETALII, AICI)

Începând cu sezonul viitor, banderola de căpitan a "câinilor" va fi preluată de Steliano Filip. (DETALII, AICI)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
fangigi
fangigi  •  17 Iunie 2017, 13:11
Postat de wba33 pe 16 Iunie 2017, 23:20

Ce blestem ma ? Daca ajungi capitan inseamna ca esti unul din cei mai buni jucatori din echipa si e normal sa ai oferte si sa pleci. Voi doar blesteme si lovituri aveti in cap.

Nu inchideti, cititi in continuare aberatii marca gsp!

iosif_vs_
iosif_vs_  •  17 Iunie 2017, 11:25
Postat de saviola2_8 pe 17 Iunie 2017, 09:01

aoleu, saracu, ce moaca are stelu, zici ca e rol principal in las fierbinti:)) nistor saracu, urmasul de drept al lui claudiu raducanu, e low omul dar macar stie cu bashica, stelu e slab si acolo.

Firicele tu esti ???

sadiku
sadiku  •  17 Iunie 2017, 11:01
Postat de nebraska pe 17 Iunie 2017, 08:57

***

Eu stiam ca s-a maritat in satul chişcani jud braila

Vezi toate comentariile (39)
Comentează