FOTBAL  »  Superliga  »  CĂPITAN

EXCLUSIV Jucătorii și conducătorii au decis » Noul căpitan al lui Dinamo după plecarea lui Palici

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2017 09:42

Filip va prelua banderola după despărţirea de Palici. Al doilea căpitan va fi Hanca.

Jucătorii şi conducătorii "câinilor" au decis: l-au desemnat căpitan al echipei pe Steliano Filip. În vârstă de 23 de ani, fundaşul stânga este cel mai vechi fotbalist din actuala "haită". El s-a numărat printre liderii din teren ai formaţiei în ultimele două sezoane, dar de acum va fi primul căpitan.

Stelică este prețuit şi de coechipieri, iar şefii vor să-i ofere prin banderolă şi garanţia că este apreciat ca să rămână pe mai departe în Ştefan cel Mare, măcar pe perioada verii, când se vor desfăşura preliminariile Europa League.

Filip a însoţit de ieri echipa în cantonamentul din Slovenia, chiar dacă miercuri, soţia, Bianca, a născut, dăruindu-i o fetiţă. Fotbalistul a stat toată ziua alături de cele două fete din viaţa lui, după care, ieri dimineaţă, s-a prezentat la avionul ce a dus echipa la Viena, apoi a ajuns cu autocarul la Maribor.

"A fost alegerea lui, nu l-a forţat nimeni. Ştie cum e viaţa de fotbalist profesionist", au spus dinamoviştii. Cantonamentul va fi unul maraton, de 3 săptămâni, cu două sau trei zile de pauză, când jucătorii vor avea libertatea de a face ce doresc. Atunci, Filip se va întoarce în ţară, la soţie şi la copil.

Al doilea lider din teren al "câinilor" va fi Sergiu Hanca, naşul lui Filip, proaspăt internaţional. Mijlocaşul de 25 de ani a avut un sezon remarcabil şi este considerat unul dintre cei mai importanţi oameni din prezent ai echipei.

Este, probabil, cel mai apreciat fotbalist de către suporteri. E monitorizat de echipe din străinătate, având o clauză de reziliere de 800.000 de euro, dar Lille, Toulouse sau Gent n-au făcut până acum vreo ofertă concretă. 

5 ani
are Filip de când a venit la Dinamo

5 golurişi 10 assist-uri are Filip în tricoul "câinilor", în 132 de meciuri în toate competiţiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mariuss72
mariuss72  •  16 Iunie 2017, 11:10
Postat de xclx pe 16 Iunie 2017, 11:07

Dodel ala are mai multe performante decat tot lotul lui Dinamo...

Sigur, la performante la Hanul Drumetului nu-l intrece nimeni.

xclx
xclx  •  16 Iunie 2017, 11:07
Postat de mariuss72 pe 16 Iunie 2017, 10:57

Slugile gigiste uita cine a fost capitan la turma, nimeni altul decit cel mai *** jucator din fotbalul recent: Dodel :))))))

Dodel ala are mai multe performante decat tot lotul lui Dinamo...

danirovl
danirovl  •  16 Iunie 2017, 11:03

1 gol si 2 assisturi media anuala!? Cam problema daca asa arata capitanul lui dinamo...nici nu e de mirare ca nu are nici o oferta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează