FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

Jucătorul lui Sheriff Tiraspol a fost la un pas de CFR Cluj: „Trebuia să mă sune, dar nu au făcut-o!”

Boban Nikolov, în dreapta // foto: Imago
Boban Nikolov, în dreapta // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 16:42 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 17:28

Boban Nikolov (27 de ani), mijlocașul nord-macedonean al celor de la Sheriff Tiraspol, a dezvăluit că a fost aproape să semneze cu CFR Cluj în vară, înainte de a o alege pe campioana Republicii Moldova.

Sheriff Tiraspol este echipa momentului în fotbalul european. Marți seara, moldovenii au produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii Campionilor, reușind să câștige pe Santiago Bernabeu, scor 2-1.

La succesul moldovenilor a contribuit și Boban Nikolov. Mijlocașul central nord-macedonean a jucat 4 minute pe „Bernabeu”, fiind introdus pe teren în minutul 90+2. 

Boban Nikolov, mijlocașul de la Sheriff Tiraspol, a fost aproape de CFR Cluj 

La o zi distanță, Nikolov, fotbalist crescut de Academia Gheorghe Hagi, a dezvăluit că în vară, înainte de a semna cu Sheriff, a fost aproape de CFR Cluj, campioana României.

„Sincer, înainte să vin aici am avut o discuție cu Neluțu Varga (n.r. - patronul de la CFR Cluj), trebuia după două zile să mă sune iar să vin la CFR, dar nu m-a mai sunat nimeni. Apoi a venit oferta de la Sheriff și m-a atras foarte mult. 

M-aș fi dus, dar am venit aici, iar după trei zile am luat COVID și am zis «așa ghinion să am?».

Dar, ușor-ușor, mi-am revenit. Mă sunase CFR înainte de meciul cu Steaua Roșie. Au zis «te sunăm după meci», dar nu știu ce s-a întâmplat... Au fost niște discuții, n-a fost să fie, dar așa a vrut Dumnezeu”, a spus Nikolov la emisiunea „Liga DigiSport”. 

El a vorbit și despre salariul pe care-l primește la Sheriff: „Nu e diferență mare, sunt salarii ca la FCSB, CFR. Poate mai mult aveam la CFR”.

Boban Nikolov, fotbalist cu 36 de meciuri pentru echipa națională a Macedoniei de Nord, a jucat 6 meciuri pentru Sheriff Tiraspol, 4 în campionatul Republicii Moldova și două în Liga Campionilor. El are două goluri, ambele în competiția internă.

Nikolov a semnat cu Sheriff în a doua jumătate a lunii august.

Citește mai multe știri despre Sheriff Tiraspol: 

Alcoolemia inimaginabilă cu care a fost prins la volan eroul lui Sheriff Tiraspol cu Real Madrid! A fost suspendat 3 ani și jumătate

Sheriff râde de Super Ligă! Moldova e a treia în topul coeficientului UEFA!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close