FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Mesaj pentru suporterii FCU Craiova la despărțire: „Nu ne-au interesat nici clauzele. Omul e «piesă» și ca antrenor, și ca om, trebuia să plec”

Bobi Verdeș / Captură GSP Live
Bobi Verdeș / Captură GSP Live

Articol de - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 16:08 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 16:26

Flavius Stoican, 44 de ani, s-a despărțit ieri de FCU Craiova, la capătul a doar 28 de zile de mandat. Astăzi, și secundul său, Bobi Verdeș, 40 de ani, a spus „adio” grupării din Bănie, nedorind să rămână ca interimar pentru etapa din week-end cu Sepsi

Fostul atacant și-a urmat prietenul și colaborator, considerând că, dacă a venit cu Flavius, pleacă alături de el. 

Conform informațiilor GSP.ro, cei doi au renunțat la clauzele de reziliere pe care le aveau cu juveții, de 20.000 de euro, respectiv 5.000 de euro. Verdeș a oferit un interviu Gazetei Sporturilor în care și-a spus punctul de vedere la despărțire.

Bobi Verdeș: „Într-un timp incredibil de scurt, am reușit să aducem o schimbare în jocul echipei”

- Bobi, ce sentimente ai acum, la despărțire, din nou, de Craiova? 
- Sunt trist și e dureros că am plecat așa repede pentru că, într-un timp incredibil de scurt, am reușit să aducem o schimbare în jocul echipei. Apreciat de oameni care cunosc fenomenul. Mă refer la organizare, la joc, la atitudine, la dorință. Am strâns puncte și am urcat în clasament. Mai mult, suporterii au început să spere.

- Ce considerați că ați lăsat în urma voastră? 
- Când i-a arătat Flavius Stoican lui Sidibe imagini cu suporterii din Peluza Sud și cu oameni care iubesc această echipă, simțeai că băiatul putea muta și munții din loc. Starea de spirit se schimbase, era altceva, alt aer. Pe românește, pe oltenește, pe ce vreți, începusem să fim o echipă.

Noi dezvăluiri din scandalul Mititelu - Stoican de la FCU Craiova: „Angajezi doctor și-l înveți cum să folosească bisturiul?! Nu sunt marioneta nimănui”
FCU CRAIOVA
Noi dezvăluiri din scandalul Mititelu - Stoican de la FCU Craiova: „Angajezi doctor și-l înveți cum să folosească bisturiul?! Nu sunt marioneta nimănui”

Bobi Verdeș: „Stoican e «piesă» ca antrenor”

- E clar că sunteți supărați, triști, acum, la despărțire, dar ce momente frumoase ați avut în aceste patru săptămâni? 
- Momente de bucurie au fost, de satisfacție, când am văzut fericirea unui copil cu potențial, Blidar, la el mă refer, când a debutat în Liga 1. Bucuria lui Raicea când a marcat în premieră în Liga 1, evoluția strălucitoare a lui Mogoșanu, care a avut șansa să-și arate calitățile.

- Ce părere ai despre cum ați fost tratați acolo? 
- Eu doar atât vreau să precizez, fără să dau cu piatra. Chiar dacă Flavius m-a rugat să continui, nu am putut. Pentru că fără el lucrurile nu pot fi la fel. Omul e «piesă» ca antrenor și, mai presus de meserie, are un caracter extraordinar. 

Ca idee, noi am avut clauză de reziliere și nu ne-a interesat pentru că este echipa care ne-a adus cele mai frumoase momente în cariera de fotbalist. Am zis „stop” și „gata”. Le mulțumesc suporterilor și-i iubesc!

VIDEO Concluziile lui Alexandru Raicea după remiza cu Rapid

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Noi dezvăluiri din scandalul Mititelu - Stoican de la FCU Craiova: „Angajezi doctor și-l înveți cum să folosească bisturiul?! Nu sunt marioneta nimănui”

EXCLUSIV FCU Craiova, părăsită și de „interimar”: „Principiile nu au murit” » Mititelu jr. speră să numească azi noul antrenor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
robotucigas
robotucigas  •  04 Noiembrie 2021, 20:04
Postat de talpaiadului pe 04 Noiembrie 2021, 19:30

Imi aduc aminte ca tu ai crezut in Stoican inca de la inceput. Recunosc ca ai avut dreptate acolo, iar eu m-am inselat.

Dragi mei credeți în basme. Și mutu dacă mai sta își făcea echipa lui, Stoica care a arătat ca poate. Dar a ajuns unde nu trebuia, iar eu cred ca oricine ajunge la această echipă nu are onoare. Oare o sa vina Napoli fin nou? Sau s-a saturat și el de familia asta de 2 bani

robotucigas
robotucigas  •  04 Noiembrie 2021, 20:01
Postat de tivireli pe 04 Noiembrie 2021, 18:42

Cocina ești tu.

Nu fi rău. Amul nu are dreptate sincer. Nu poți sa jignești *** cu așa ofense. Acolo nu este nimic, doar o mana de huligani care cred ca ei țin cu Fcu. E Fcu a ucis o chiar acest om. Și din cauza asta mi-e îmi este *** de această familie. Are un tupeu fantastic sa vorbească. Erau suporteri mai în vârstă ce au ținut cu această echipă de când s-au născut. Aproape plângeau când acest nesimțit a distrus Craiova. Ce încredere mai aveți mai în asa ceva? Păcat ca nu am făcut poze cu bătrâni care plângeau, clipuri cu ei care îl înjurau și spuneau ca nu mai au încredere în el. Ei au murit și au rămas o haita de delincvenți care uni plătiți fiind încercați sa arătați ca sunteți suporteri. După mine sunteți *** familiei mititelu, îmi este *** de eiz dar și de voi care-i faceți jocul. Acești oameni dacă nu va treziți va distruge fotbalul din Oltenia. Știți după ce a distrus echipa, acei bătrânei au prins drag de Panduri pentru ca oltean fiind, ramai oltean. Voi suporteri lu mititelu sunteți mercenari, și nu suporteri ai fotbalului. Prin fotbal ieșiți și puteți sa va bateți. În concluzie, cine dracu ești tu să-i spui asta omului? Era ce simte, sau ce simțim majoritatea oltenilor. *** de acești oameni, dar și mila de numele ce a fost Fcu, a ajuns familia asta să-și bată joc de un vrând și fostele glori. Vai de capul vostru!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  04 Noiembrie 2021, 19:30
Postat de george.br pe 04 Noiembrie 2021, 19:25

Eu am crezut de la inceput in el, fara sa ma laud cu asta. Ma bazam pe faptul ca e oltean, deci e conectat la ambitiile locale si are si ceva experienta in L1, unde a avut si ceva rezultate. A venit sa dea o mana de ajutor intr-un moment delicat, drept pentru care am tot respectul pentru el. Nu stiu cati antrenori cu cate ceva la CV ar fi venit ihtr-un astfel de moment. El era omul potrivit care ne-ar fi "scos". N-ai cu cine insa... Mititelu e acelasi si nu se va schimba niciodata! Am fost prea naiv atunci cand am crezut ca a inteles ceva din prostia alungarii lui Trica la startul L2, tot dintr-un motiv halucinant. Lucrurile se repeta si se vor repeta la nesfarsit. Omul e varza, este in-co-ri-gi-bil.

Imi aduc aminte ca tu ai crezut in Stoican inca de la inceput. Recunosc ca ai avut dreptate acolo, iar eu m-am inselat.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close