FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Noi dezvăluiri din scandalul Mititelu - Stoican de la FCU Craiova: „Angajezi doctor și-l înveți cum să folosească bisturiul?! Nu sunt marioneta nimănui”

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova
Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova

Articol de - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 07:21 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 08:57

Gazeta Sporturilor dezvăluie ce a stat la baza divorțului prematur de la FCU Craiova, între  antrenorul Flavius Stoican și patronul Adrian Mititelu senior.

Flavius Stoican a adunat doar patru săptămâni ca A1 la FCU Craiova. El a plătit ieri cu postul, așa cum a anunțat GSP.ro în exclusivitate,  fiindcă nu mai era compatibil cu patronul Adrian Mititelu, așa cum a declarat, tehnicianul limitându-se la un mesaj de adio lapidar. 

Conform surselor Gazetei, pe lângă faptul că a folosit niște jucători care nu-i conveneau finanțatorului, Stoicanetti s-a pus scut pentru câțiva fotbaliști români ce erau criticați de șeful clubului și s-a opus ideii blocării salariilor la echipă.

Schismă oltenească la FCU Craiova

„A plecat de la Craiova fiindcă a vrut să fie antrenor", au transmis apropiații clubului, iar suporterii i-au luat apărarea lui Flavius Stoican, în mediul online, criticând situația de la club.

„Stoican a luat apărarea jucătorilor și i-a transmis patronului că nu e normal ca unii fotbaliști să fie protejați, iar alții certați. Acolo, s-a produs prima ruptură între ei, nu au mai discutat direct, ci doar prin intermediari.

Flavius Stoican, replică pentru Mititelu: „Nu sunt marioneta nimănui”

Marți, Mititelu a transmis, tot prin intermediari, că nu e mulțumit de joc și de antrenor, iar Stoican i-a replicat prin aceiași oameni: «Da, are dreptate. Nu suntem compatibili. Eu nu sunt marioneta nimănui». 

Noi dezvăluiri din scandalul Mititelu - Stoican de la FCU Craiova: „Angajezi doctor și-l înveți cum să folosească bisturiul?! Nu sunt marioneta nimănui”
Flavius Stoican // FOTO: Imago

Mai mult, la un moment, Flavius Stoican l-a lăsat fără replică pe omul cu banii de la Craiova: «Este ca și cum ai o clinică, angajezi doctori, apoi te apuci să ții prelegeri medicilor cum să folosească bisturiul. Lasă-mă să iau eu deciziile, apoi mă judeci, când tragem linie!»".

Nu cunosc datele contractului. Ceea ce știu e că părțile s-au înțeles într-un anumit fel. Rezultatele cu Flavius n-au fost foarte rele, nici foarte bune. Acum depinde cum privim lucrurile. Probabil că patronul a considerat că este loc și de mai bine. Stoican avea contract până la finalul anului
- Marcel Pușcaș, președinte FCU Craiova

VIDEO Adrian Mititelu jr. critică din nou arbitrajul: „E ca în justiție! Sunt greșeli împotriva noastră meci de meci!”

Citește și: 

Mititelu e atacat dur, după ce l-a demis azi pe Stoican: „Nici măcar pușcăria nu i-a băgat mințile în cap!”

„Patronul a considerat că e loc și de mai bine” » Noi reacții din club, după îndepărtarea lui Stoican

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
george.br
george.br  •  06 Noiembrie 2021, 20:02
Postat de ciprianbirtea pe 05 Noiembrie 2021, 13:28

*** a căutat dezafilierea cu reflectorul, nu cu lumânarea! S-a dus în instanțele civile în loc să meargă la TAS.

De ce nu-ti vezi tu de clona ta? Chiar, ce mai face taticul vostru, Tudorache?

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  05 Noiembrie 2021, 13:28
Postat de jony_10 pe 04 Noiembrie 2021, 18:31

Cand l-au dezafiliat era în faliment deja. Lăsați victimizarea. Avea salarii de milioane de plătit și nu avea un ban. Era la fel de bun manager cum e și acum.

*** a căutat dezafilierea cu reflectorul, nu cu lumânarea! S-a dus în instanțele civile în loc să meargă la TAS.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jony_10
jony_10  •  04 Noiembrie 2021, 18:47
Postat de robotucigas pe 04 Noiembrie 2021, 12:48

Fcu este mizeria acestui campionat. În primul rand nu are voie acest patron sa mai folosească acest nume cât o distruge. Ce nu a terminat ce a început? A văzut ca au scos-o alți din moarte clinica și vrea s-o distrugă de tot. Nu vedeți dragilor ca sunt puși pe fapte, la ce echipa din lumea asta se duc suporteri sa dea banderola jos a căpitanului, la ce echipa din lumea asta staful baga arme albe în stadion. Sunt niște nesimțiți și mor nesimțiți. Ii cauta ani 90 pe ăștia, și nu-i găsesc. Fcu cât este pe mana acestui om ***, nu face altceva decât sa distrugă Craiova după scena fotbalului românesc. Nu uitați asta! În rest Stoica știa ca nu are ce cauta aici, cum nu are ce cauta nimeni la cest personaj. Toată viata lui a făcut pâine și a înșelat niște bătrâni. Altceva nu a știut, dar sa știe ca adevărarul Dumnezeu vă ca pedepsi chiar și pentru ca a-ți făcut milioane de suporteri sa plângă. Fcu = *** împuțit ( în mana acestui individ)

Ii cauta evul mediu nu anii 90

Vezi toate comentariile (66)
Comentează