FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Mititelu e atacat dur, după ce l-a demis azi pe Stoican: „Nici măcar pușcăria nu i-a băgat mințile în cap!”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 15:58 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 16:23

După ce FCU Craiova l-a demis în cursul zilei de azi pe Flavius Stoican, la nici o lună de când a fost instalat ca antrenor principal, suporterii echipei au ieșit cu un atac dur la adresa patronului echipei, Adrian Mititelu.

Pagina de Facebook „FC Universitatea Craiova”, cea mai mare comunitate online a susținătorilor lui FCU, cu peste 100.000 de urmăritori, a postat un mesaj dur la adresa lui Mititelu senior, pe care îl consideră responsabil pentru haosul actual de la echipă. 

„Se pare că un anumit personaj, nu îi spunem numele, nu a învățat nimic în 20 de ani de activitate în domeniul ăsta, interval în care aproape a reușit să omoare cea mai frumoasă echipă a fotbalului românesc. Nici măcar pușcăria nu i-a băgat mințile în cap, ba dimpotrivă, acțiunile sale sunt mai auto-distructive parcă decât oricând... 

Probabil că erau șanse de a scăpa de retrogradare cu Stoican, de aceea Mititelu "cel mare" (adică cel din pușcărie) l-a demis pe noul, deja fost, antrenor. Motivul? Că nu i-ar fi respectat indicațiile tactice.

În felul ăsta o sa ne îndepărteze și pe ăia puțini care am rămas alături de echipă de atația ani, timp în care a fost într-o comă profundă, și o să ajungem să ni se scârbească tuturor atunci când auzim de sportul ăsta....”, au postat fanii olteni pe facebook.

Prima reacție a lui Stoican, după plecarea de la FCU Craiova

Așa cum a informat astăzi Gazeta Sporturilor, antrenorul a fost demis de la FCU Craiova, după ce patronul Adrian Mititelu s-a supărat pentru că nu i-a respectat unele cerințe de ordin tactic la meciul de Cupă pierdut cu Sepsi, legate inclusiv de jucătorii folosiți. Mititelu a cerut, din pușcărie, ca Stoican să fie înlăturat.

Tehnicianul a semnat rezilierea amiabilă a contractului și a oferit o primă reacție pentru GSP.ro.

„Despărțirile sunt ceva normal. Noi, oamenii și societatea le condimentăm cu dramatism. Am fost chemat să ajut, lucru pentru care îi mulțumesc domnului Mititelu. Am venit și am muncit. Am vrut să construim din mers, dar deocamdată atât s-a putut. Eu atât am putut. Restul e istorie!”, a spus Stoican.

Citește alte știri de actualitate din Liga 1:

Deian Sorescu s-a prezentat azi la Săftica, însă Mircea Rednic și-a impus punctul de vedere » Ce s-a întâmplat azi la antrenament

Motivul din spatele convocării-șoc a lui Rădoi » Ce caută la lot Enes Sali, puștiul lui Hagi + există un precedent

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
csaba
csaba  •  04 Noiembrie 2021, 14:26

Așa ziși oameni ca ei, becali, mititelu etc. n-au scrupule dar nici minte poate doar cum pot fura sau păcăli pe cineva !!

jony_10
jony_10  •  04 Noiembrie 2021, 10:19
Postat de george.br pe 03 Noiembrie 2021, 23:59

Ocolesc intotdeauna informatiile venite din zona aia. Nu-i vorba ca si astia pe care ne aflam baga destule "chifle"... Pe mine unul chiar nu ma intereseaza ineptiile si infantilismele clonatilor. Pot sa se hlizeasca pana nu mai pot. Pentru mine ei sunt doar niste caraghiosi demni de mila. Revenind la ale noastre, m-am lamurit definitiv ca nu putem avea asteptari de revenire de la Mititelu. Omul este iremediabil pierdut!

Mai caraghioși și demni de mila crede-mă ca nu exista mai mari ca voi.

george.br
george.br  •  03 Noiembrie 2021, 23:59
Postat de wrx. pe 03 Noiembrie 2021, 16:55

Vezi ca cei de la Fanatik au spus motivul despartirii de Stoican: Bradley Diallo. Probabil si Stoican sa crezut vreo "scula" de antrenor si a facut exact ceea ce nu trebuia sa faca. Partea cea urata este ca totul rasufla in lresa de can can sau sportiva , cum vrei sa ii zici, si cum am mai spus-o acuma cateva zile, face deliciul astora cu un singur neuron de la Mogosoaia. Sunt sanse mici sa vina Grozavu care are personalitate, deci sa ne asteptam la unul dintre Napoli sau Vasilica :(

Ocolesc intotdeauna informatiile venite din zona aia. Nu-i vorba ca si astia pe care ne aflam baga destule "chifle"... Pe mine unul chiar nu ma intereseaza ineptiile si infantilismele clonatilor. Pot sa se hlizeasca pana nu mai pot. Pentru mine ei sunt doar niste caraghiosi demni de mila. Revenind la ale noastre, m-am lamurit definitiv ca nu putem avea asteptari de revenire de la Mititelu. Omul este iremediabil pierdut!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează