FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Deian Sorescu s-a prezentat azi la Săftica, însă Mircea Rednic și-a impus punctul de vedere » Ce s-a întâmplat azi la antrenament

Mircea Rednic. Sursa foto: doardinamo.ro
Mircea Rednic. Sursa foto: doardinamo.ro

Articol de - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 15:21 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 15:50

Deian Sorescu (24 de ani) a efectuat astăzi primul antrenament la Săftica, de când a fost reprimit în lot în urma conflictului cu Mircea Rednic.

Deși a fost primit înapoi, Sorescu nu a fost iertat de către antrenorul „câinilor” pentru ieșirea de după meciul cu Sepsi.

Din informațiile Gazetei, Sorescu s-a antrenat separat, alături de Constantin Nica, Mihai Neicuțescu (jucători care nu mai intră în planurile lui Rednic) și Alex Răuță, cu probleme de sănătate după meciul cu Rapid.

Decizia ar fi fost a tehnicianului cu 6 trofee câștigate în carieră, pentru a nu pierde controlul asupra vestiarului, mai ales după ce îi acordase o săptămână de „vacanță” mijlocașului.

Astfel, cel mai probabil Sorescu va lipsi din lotul lui Dinamo la meciul cu CFR, programat duminică, în „Ștefan cel Mare”.

Deian Sorescu, atacat dur pentru atitudinea sa

Răzvan Oprea, actor și membru-fondator al Asociației Dinamoviști pentru Dinamo, l-a taxat dur pe mijlocașul român pentru atitudinea sa.

Invitat la emisiunea „GSP Live”, Oprea a avut un discurs radical la adresa lui Sorescu, acesta spunând că Deian nu are ce căuta în fotbal cu o asemenea atitudine.

„Hagi a zis odată o chestie fantastică: «La fotbal e ca la teatru, cum repeți așa joci». Așa este, te antrenezi, ești disciplinat, ai un plan. Tu, Sorescule ce plan ai cu tine? Unde vrei să ajungi? Nu merge așa, trec anii, trec niște lucruri și te trezești la 30 de ani că nu ai luat Lamborghini, ai luat 1-2 apartamente și aste e tot. 

Nu știi să faci nimic, le pierzi și pe alea și ajungi vai mama ta. La asta nu te gândești Sorescule? Că îți cumperi maxim 3 apartamente din fotbal dacă continui așa. 1500 de euro pe lună (n.r. - cât ar face din închirierea celor 3 apartamente) îți ajung după ce ți-ai rupt picioarele 20 și ceva de ani? 

Dacă atât te motivează pe tine ca fotbalist, nu ai ce să cauți nu numai la Dinamo, nici la fotbal”, a declarat Răzvan Oprea la GSP Live.

Citește alte știri din Liga 1:

Un membru al Generației de Aur a câștigat 100.000 de lei dintr-un foc

Prima reacție a lui Stoican, după ce a fost dat afară de Adrian Mititelu de la FCU Craiova: „Restul e istorie!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
paisie.ciot
paisie.ciot  •  03 Noiembrie 2021, 21:47
Postat de ceaiuri pe 03 Noiembrie 2021, 17:50

daca are valoare sigur se transfera

Aleargă blatiștii de la FC fcsb in genunchi după el!! *** la gigistii pe stema in colțuri ciobănești!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paisie.ciot
paisie.ciot  •  03 Noiembrie 2021, 21:44
Postat de aress123 pe 03 Noiembrie 2021, 18:45

Gresit ! Nu mai sunt fotbalisti la dinamo, nu in fotbalul romanesc. De cand inseamna cloaca aia fotbalul romanesc ?

E bine *** fcfxsb?¿

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aress123
aress123  •  03 Noiembrie 2021, 18:45
Postat de Petrică Nicula pe 03 Noiembrie 2021, 16:43

Din nefericire la aceasta ora nu mai avem jucatori de fotbal romani ci niste indivizi care simuleaza performanta si acest lucru devine valabil la toate sporturile pt ca sportivii nostrii cred ca pot castiga rapid niste bani si apoi trai neneaca.

Gresit ! Nu mai sunt fotbalisti la dinamo, nu in fotbalul romanesc. De cand inseamna cloaca aia fotbalul romanesc ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează