FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Prima reacție a lui Stoican, după ce a fost dat afară de la FCU Craiova pentru insubordonare: „Îi mulțumesc lui Mititelu”

Flavius Stoican a plecat azi de la FCU Craiova. Foto: Cristi Preda (GSP)
Flavius Stoican a plecat azi de la FCU Craiova. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 14:28 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 17:27

Flavius Stoican (44 de ani) a fost dat afară de la FCU Craiova, la nici o lună de când a fost instalat ca antrenor principal, pe 6 octombrie! În total, a prins doar 4 jocuri pe banca nou-promovatei, palmares: o victorie, un egal și două eșecuri. 

Așa cum a informat astăzi Gazeta Sporturilor, antrenorul a fost demis de la FCU Craiova, după ce patronul Adrian Mititelu s-a supărat pentru că nu i-a respectat unele cerințe de ordin tactic la meciul de Cupă pierdut cu Sepsi, legate inclusiv de jucătorii folosiți. Mititelu a cerut, din pușcărie, ca Stoican să fie înlăturat. 

Tehnicianul a semnat în urmă cu câteva momente rezilierea contractului și a oferit o primă reacție pentru GSP.ro.

Flavius Stoican, primul mesaj după plecarea de la FCU Craiova: „Atât am putut”

„Despărțirile sunt ceva normal. Noi, oamenii și societatea le condimentăm cu dramatism. Am fost chemat să ajut, lucru pentru care îi mulțumesc domnului Mititelu. 

Am venit și am muncit. Am vrut să construim din mers, dar deocamdată atât s-a putut. Eu atât am putut.  Restul e istorie!”, a spus Stoican.

Flavius Stoican, o victorie la FCU Craiova

Antrenorul de 44 de ani a ajuns la FCU Craiova la începutul lunii octombrie, când l-a înlocuit pe Adrian Mutu, demis din cauza rezultatelor slabe.

Cu el pe bancă, oltenii au disputat 4 partide (3 în Liga 1 și unul în Cupă). Are o victorie, 2-0 cu Gaz Metan, două înfrângeri (0-1 cu Sepsi în Cupă, 0-1 cu UTA) și un egal, 0-0 cu Rapid.

  • Cu venirea la FCU Craiova, Stoican a încercat să-și relanseze cariera de antrenor. Era liber de contract după ce s-a despărțit de Viitorul Târgu Jiu, în martie 2021.
  • A mai antrenat la Dinamo 2, Chindia, CS Mioveni, Dinamo, FC Voluntari, Zimbru Chișinău, Pandurii, Poli Iași și Petrolul.

VIDEO Adrian Mititelu jr. critică din nou arbitrajul: „E ca în justiție! Sunt greșeli împotriva noastră meci de meci!”

Citește și: 

Flavius Stoican a fost demis azi de la FCU Craiova, după ce a încălcat ordinul lui Mititelu! Informația GSP.ro, confirmată oficial

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr., INTERZIS un an pe stadioane! » Prima reacție a patronului FCU Craiova: „Nu pot să cred! Ce am făcut?!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
george.br
george.br  •  03 Noiembrie 2021, 20:47
Postat de dansy pe 03 Noiembrie 2021, 19:44

Cel putin enea nu se da rotund si mare patron ca mititelu jr c are apare cu innoranta prostului la toate posturile tv si pe FB si nu isi da seama cat se face de ras nestiind bine limba romana.Asta este diferenta!

Te rog eu frumos... nu mai vorbi o vreme despre "limba romana"!:)) Cuvantul ala nemaiintalnit si nemaiauzit, "TURCHINET" pe numele lui, inca imi suna zgomotos in urechi.:))))

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  03 Noiembrie 2021, 20:01
Postat de dansy pe 03 Noiembrie 2021, 19:41

Tu ai mortul in casa si vrei sa razi de echipele din Craiova.Noi ,in schimb,avem de cine rade cand o vedem pe Mimao luand sase goluri de la craioveni.Nu am uitat si nici no vom uita cum ne-ati furat cu arbitrii,liga si FRF ani de zile.Ai mare tupeu sa te bagi cu noi in seama !

Mai învață să numeri. Dinamo a luat doar 5 goluri de la Craiova.

dansy
dansy  •  03 Noiembrie 2021, 19:44
Postat de george.br pe 03 Noiembrie 2021, 16:23

Este ridicol sa condamni agresarea grosolana a limbii romane, cand tu insuti faci parte dintr-o comunitate care "se ocupa" zi de zi si ceas de ceas de asta!:)))

Cel putin enea nu se da rotund si mare patron ca mititelu jr c are apare cu innoranta prostului la toate posturile tv si pe FB si nu isi da seama cat se face de ras nestiind bine limba romana.Asta este diferenta!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează