FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Un membru al Generației de Aur a câștigat 100.000 de lei dintr-un foc

Tibor Selymeș
Tibor Selymeș

Articol de - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 14:58 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 15:19

Retrogradată în vară din Liga I și măcinată de datorii, Politehnica Iași a mai primit o nouă lovitură. Clubul ieșean a pierdut un proces cu Tibor Selymes, căruia trebuie să-i plătească aproximativ 100 000 de lei.

Instalat director sportiv al Politehnicii în vara lui 2018, fostul internațional a solicitat în instanță banii amintiți după ce a fost dat afară de gruparea ieșeană la începutul anului 2019. Despărțirea a apărut după ce Selymes a intrat în conflict cu Adrian Ambrosie, care era la acea vreme președinte la Poli.

Pierderea procesului cu Selymes a fost confirmată de actualul manager al Politehnicii, Florin Briaur: „Din păcate, continuăm să decontăm scump erorile conducerii din trecut. La Liga a II-a, 100 000 de lei este o sumă consistentă, cu care puteam să rezolvăm alte lucruri presante. 

Ne-am trezit însă că suma pe care domnul Selymes a câștigat-o în instanță trebuie achitată imediat, așa că nu avem ce face”, a declarat acesta pentru GSP.ro

Tiberiu Selymeș, atac la Stoican și Ambrozie

Tibor Selymes, fost director sportiv al lui Poli Iași, susține că a făcut o mare greșeală lăsând conducerea sportivă exclusiv în seama lui Adrian Ambrosie și a antrenorului Flavius Stoican.

„Dacă suntem acum pe loc de retrogradare e vina mea, pentru că am fost de acord să las conducerea sportivă doar pe mâna lui Ambrosie şi a antrenorului Flavius Stoican. Eu nu m-am implicat decât în campania de transferuri. I-a alungat de la club pe Florin Prunea sau pe moldovenii de la Fotbal Hebdo, care fac treabă acum la Mediaş. 

A dat afară un antrenor, Eugen Neagoe, care nu pierduse 15 meciuri! A semnat contracte care nu au adus vreun beneficiu clubului sau care puteau duce la penalizarea echipei”, declara Selymeș în urmă cu 3 ani.

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Prima reacție a lui Stoican, după ce a fost dat afară de Adrian Mititelu de la FCU Craiova: „Restul e istorie!”

Motivul din spatele convocării-șoc a lui Rădoi » Ce caută la lot Enes Sali, puștiul lui Hagi + există un precedent

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează