FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Un membru al Generației de Aur a câștigat 100.000 de lei dintr-un foc

Tibor Selymeș
Tibor Selymeș

Articol de - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 14:58 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 15:19

Retrogradată în vară din Liga I și măcinată de datorii, Politehnica Iași a mai primit o nouă lovitură. Clubul ieșean a pierdut un proces cu Tibor Selymes, căruia trebuie să-i plătească aproximativ 100 000 de lei.

Instalat director sportiv al Politehnicii în vara lui 2018, fostul internațional a solicitat în instanță banii amintiți după ce a fost dat afară de gruparea ieșeană la începutul anului 2019. Despărțirea a apărut după ce Selymes a intrat în conflict cu Adrian Ambrosie, care era la acea vreme președinte la Poli.

Pierderea procesului cu Selymes a fost confirmată de actualul manager al Politehnicii, Florin Briaur: „Din păcate, continuăm să decontăm scump erorile conducerii din trecut. La Liga a II-a, 100 000 de lei este o sumă consistentă, cu care puteam să rezolvăm alte lucruri presante. 

Ne-am trezit însă că suma pe care domnul Selymes a câștigat-o în instanță trebuie achitată imediat, așa că nu avem ce face”, a declarat acesta pentru GSP.ro

Tiberiu Selymeș, atac la Stoican și Ambrozie

Tibor Selymes, fost director sportiv al lui Poli Iași, susține că a făcut o mare greșeală lăsând conducerea sportivă exclusiv în seama lui Adrian Ambrosie și a antrenorului Flavius Stoican.

„Dacă suntem acum pe loc de retrogradare e vina mea, pentru că am fost de acord să las conducerea sportivă doar pe mâna lui Ambrosie şi a antrenorului Flavius Stoican. Eu nu m-am implicat decât în campania de transferuri. I-a alungat de la club pe Florin Prunea sau pe moldovenii de la Fotbal Hebdo, care fac treabă acum la Mediaş. 

A dat afară un antrenor, Eugen Neagoe, care nu pierduse 15 meciuri! A semnat contracte care nu au adus vreun beneficiu clubului sau care puteau duce la penalizarea echipei”, declara Selymeș în urmă cu 3 ani.

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Prima reacție a lui Stoican, după ce a fost dat afară de Adrian Mititelu de la FCU Craiova: „Restul e istorie!”

Motivul din spatele convocării-șoc a lui Rădoi » Ce caută la lot Enes Sali, puștiul lui Hagi + există un precedent

Playtech: Simona Halep și Toni Iuruc pregătesc un nou tun financiar. Ce afacere le va umple conturile bancare


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează