FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Încă un episod din "telenovela" de la Iași: » A ieșit la atac și îi pune la pământ pe Stoican și pe președintele echipei: "Din cauza asta suntem la retrogradare!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 10:15

Tibor Selymes, directorul sportiv al lui Poli Iași, susține că a făcut o mare greșeală lăsând conducerea sportivă exclusiv în seama lui Adrian Ambrosie și a antrenorului Flavius Stoican: ”Din cauza asta suntem la retrogradare”.

Încă un episod din telenovela "Poli Iași". Directorul sportiv Tibor Selymes, adus în vară de finanțatorul Horia Sabo, a acordat un interviu incendiar Ziarului de Iași, în care-l acuză pe președintele executiv Adrian Ambrosie de incompetență.

"Dacă suntem acum pe loc de retrogradare e vina mea, pentru că am fost de acord să las conducerea sportivă doar pe mâna lui Ambrosie şi a antrenorului Flavius Stoican. Eu nu m-am implicat decât în campania de transferuri".

În opinia fostului internațional, Ambrosie a luat mai multe decizii "catastrofale", unele chiar înainte de a veni el în iunie:

"I-a alungat de la club pe Florin Prunea sau pe moldovenii de la Fotbal Hebdo, care fac treabă acum la Mediaş. A dat afară un antrenor, Eugen Neagoe, care nu pierduse 15 meciuri! A semnat contracte care nu au adus vreun beneficiu clubului sau care puteau duce la penalizarea echipei. Nu vreau să dau amănunte acum, important e că am salvat Poli de la depunctare!".

Inclusiv pe căpitanul Andrei Cristea, Selymes susține că l-a salvat de la o amendă dictată de cuplul Ambrosie-Stoican: "Au vrut să-l amendeze cu 2.000 de euro şi eu i-am blocat penalizarea".

Totodată, fostul component al Generației de Aur critică momentul în care Ambrosie a ales să-i ceară demisia: "La echipă era nevoie de linişte înaintea meciului cu FCSB, iar domnul preşedinte a început atacurile".

"Ambrosie nu numai că nu este priceput în fotbal, dar are şi mari probleme de credibilitate. A spus că eu câștig cât dumnealui şi Horia la un loc, lucru neadevărat. Venitul meu brut este cât al dumnealui"

"Domnul președinte a cerut insistent să i se dubleze salariul şi a luat şi salariul pe octombrie, pe care jucătorii nu l-au luat! Iar eu nu am spus nimic că sunt singurul care a încasat doar două salarii de când am venit la Iaşi!"

"Anul trecut, Ambrosie a zis că nu va da prime de instalare şi a încasat chiar el o astfel de primă. Când a preluat clubul, în 2017, a umflat mult datoriile care erau. În vară, când am venit noi, ni s-a spus că sunt datorii mai mici decât erau!"

"După victoria cu Astra, am vrut să evit o relaxare în vestiar ş să montez echipa pentru partida cu FCSB. De aceea am anunţat că salariile vor fi plătite dacă batem FCSB"

"Dintre jucătorii pe care i-am adus eu nu toți au confirmat, e adevărat. Dar asta se întâmplă peste tot, și la Real Madrid. Și nu e doar vina lor sau a celor care i-au adus"
Tibor Selymes, director sportiv Poli Iași

13e locul pecare-l ocupă Poli în clasament, cu 17 puncte. Penultimul

Vezi și: EXCLUSIV Florin Prunea a reacționat în urma interviului exploziv oferit de primarul Iașiului pentru GSP.ro: "Sunt surprins. Chiar azi m-a sunat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează