FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Florin Prunea a reacționat în urma interviului exploziv oferit de primarul Iașiului pentru GSP.ro: "Sunt surprins. Chiar azi m-a sunat"

Articol de - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 22:10

Florin Prunea a fost surprins de reacția primarului Mihai Chirica în interviul oferit de acesta pentru GSP.RO. Fostul președinte de la Poli Iași a fost criticat de edilul ieșean, deși chiar azi ar fi fost chemat la tratative de acesta. 

"M-a surprins poziția din interviu față de mine a primarului Chirica. M-a sunat chiar azi și m-a invitat să purtăm o discuție la Iași. Nu știu despre ce ar fi vorba", a zis Florin Prunea pentru GSP.ro. 

În declarațiile oferite astăzi în exclusivitate pentru Gazetă, Chirica l-a "mitraliat" pe investitorul ieșean Horia Sabo și l-a băgat în aceeași oală și pe Prunea: 

"Eu n-am vorbit despre o execuție a lui Sabo. Dar când ajungem la jigniri în spațiul public, separarea e iminentă. Cu cât se prelungește mai mult, cu atât e mai dureros pentru toată lumea. La fel am pățit și cu alții care au venit aici. Inclusiv cu fostul președinte, Florin Prunea". 

Citește aici interviul integral: EXCLUSIV Primarul Iașiului intră cu talpa înainte în scandalul de la club: "Nu vreau să-l văd. Îl luam și-l aruncam în Țara Moților!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lake1001
lake1001  •  27 Noiembrie 2018, 23:44
Postat de lake1001 pe 27 Noiembrie 2018, 23:33

Alta ***..... p.s esti la pace cu Burleanu? 4 ani trec greu si te cuprinde foamea....

Scuze,am folisit un nume utilizat foarte des la tv, la emisiunile voastra si utilizat in fiecare zi Ioanitoaia la adresa lui Burleanu.....Pe el de ce nu ilcenzurati? .....sef,sef, dar a mai imbatrinit si el si educa urit noua generatie.... p.s daca scriam ca Prunea este inteligent, ma cenzurati ?

lake1001
lake1001  •  27 Noiembrie 2018, 23:33

Alta ***..... p.s esti la pace cu Burleanu? 4 ani trec greu si te cuprinde foamea....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează