FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Breaking news! Deian Sorescu, reprimit la echipă! » Anunțul lui Iuliu Mureșan: „De mâine face antrenamente normale!”

Deian Sorescu
Deian Sorescu

Articol de - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 16:49 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 18:30

Exclus din lot de Mircea Rednic după meciul cu Sepsi, din pricina atitudinii sale, Deian Sorescu (24 de ani) a fost iertat și de mâine se va antrena din nou alături de colegii săi la Săftica.

UPDATE 17:45 » Mircea Rednic, reacție enigmatică după anunțul lui Mureșan

Contactat de GSP.ro în legătură cu reprimirea lui Deian Sorescu în lotul „câinilor”, Mircea Rednic a oferit o declarație scurtă, enigmatică.

„Eu i-am dat liber o săptămână...”, a declarat Mircea Rednic, evitând să se exprime clar dacă azi îi va permite lui Sorescu să se antreneze cot la cot cu ceilalți coechipieri pentru etapa cu CFR Cluj.

Rednic ar putea prelua din modelul promovat în cazuri de acest gen de către Mircea Lucescu, unul dintre mentorii săi. Il Luce a avut și el în cariera sa situații similare, cu diverși fotbaliști, care i-au încălcat principiile la echipă sau în afara ei, iar actualul antrenor al kievenilor fie îi „oferea” o săptămână de vacanță, fie se antrena toată săptămâna, apoi, în ziua meciului, era poftit în tribună. 

Cei apropiați de Rednic susțin că și dinamovistul ia în calcul să facă pe plac conducerii, să-l reprimească pe internațional la antrenamente, chiar să se pregătească cot la cot cu coechipierii, apoi duminică, împotriva lui CFR Cluj, să fie doar spectator de lux, fie pe bancă, fie din tribunele arenei din Ștefan cel Mare.

În cursul zilei de azi, Sorescu a fost chemat la sediul clubului unde a avut o o ședință de urgență cu administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan. 

Deian Sorescu, reprimit în lotul lui Dinamo

Iar acesta a fost iertat pentru gesturile sale, fiind reprimit în lot cu acceptul lui Mircea Rednic, anunță Fanatik.

Contactat de GSP, Iuliu Mureșan a confirmat informația: „Azi a fost la Săftica și s-a antrenat la sală, iar de mâine face antrenamente normale”.

Din informațiile Gazetei, acesta va fi ultimul compromis pe care alb-roșii îl vor face pentru Deian Sorescu, considerând că acesta a primit o lecție. Mijlocașul urmează să fie vândut în iarnă, dar pentru a scoate cât mai mulţi bani pe el, Dinamo are nevoie să-l folosească..

Nu același lucru se poate spune și despre Neicuțescu și Nica, cei doi fiind trimiși la echipa a 2-a a clubului, a dezvăluit Iuliu Mureșan.

Deian Sorescu, la un pas de bătaie cu Mircea Rednic?

Scandalul dintre antrenor și jucător pare să fi pornit după înfrângerea de la Mediaș, 1-2, când Sorescu a fost schimbat la pauză. 

După meci, la vestiare, Sorescu i-ar fi răspuns pe un ton ridicat antrenorului, care i-a făcut mai multe reproșuri. Ulterior, ar fi sărit la bătaie, fiind cu greu oprit de coechipieri, scrie digisport.ro.

Nu ne permitem să renunțăm la Sorescu, e un jucător emblematic în acest moment pentru Dinamo, e golgeterul echipei, a produs 6 dintre cele 8 puncte acumulate de noi. A avut cu Rednic o discuție în vestiar și va lipsi câteva zile de la antrenamente. Nu e nimic grav, noi sperăm să-l transferăm pe bani mulți în iarnă. E și dorința lui să plece în iarnă, și a noastră, pentru că avem nevoie de bani 
-a declarat Mureșan pentru GSP.ro. la izbucnirea scandalului

Deian Sorescu, criticat de Mircea Rednic după Sepsi - Dinamo

Mircea Rednic l-a „urecheat” din nou pe Deian Sorescu la finalul eșecului cu Sepsi.

„Dacă zic ceva, se spune că Rednic îl critică... El trebuie să se gândească foarte bine! Felul de a fi, de a nu te implica, doar să fii în teren... El are de pierdut. A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie. Nu e un reproș, e un sfat. 

Dinamo nu stă nici în Deian, nici în altcineva. Vor veni și alți jucători. Dacă nu vrea să se implice și se gândește să plece, să vedem unde o să plece în iarnă”, a declarat „Puriul” duminică.

Citește alte știri din Liga 1:

Modificare de ultimă oră la Farul - FCSB » Când se va disputa până la urmă restanța de la Ovidiu

Eduard Novak, întrebat în conferință: „De ce FCSB și Rapid au interzis pe Arcul de Triumf?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
111855873007282
Un Timisorean  •  03 Noiembrie 2021, 08:16

Aut pina cel putin in iarna, cu orice risc. Sa vedem cite s-or bate pe el !!!! Cu asa comportament, nici dracu nu te ia. Daca nu era Dinamo, asa "prapadit" cum e el, juca si acum prin liga II, III.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  02 Noiembrie 2021, 23:16

Daca nu pleaca strambul dinamo are sansa Iasului !

creeperno115
creeperno115  •  02 Noiembrie 2021, 22:39

Daca sa sari la bataie cu antrenorul e nimic, atunci n-avem ce cauta intr-o liga profesionista. Sorescu trebuie sa stea linistit, sau sa fie trimis la echipa secunda pana la finalul contractului

Vezi toate comentariile (19)
Comentează