FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

NEWS ALERT Sorescu NU se mai antrenează cu Dinamo! Prima reacție a clubului: „Vrem bani mulți pe el” » Ce spune Rednic

Deian Sorescu (24 de ani) va lipsi câteva zile de la antrenamentele lui Dinamo.
Deian Sorescu (24 de ani) va lipsi câteva zile de la antrenamentele lui Dinamo.

Articol de , - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 19:32 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 20:06

Deian Sorescu (24 de ani) va lipsi cel puțin câteva zile de la antrenamentele lui Dinamo.

ProSport a anunțat că Rednic l-a dat afară din lot pe Sorescu după eșecul suferit cu Sepsi, 1-4. Jucătorul ar fi aflat brusc că are „vacanță” o săptămână.

Iuliu Mureșan: „Sperăm să-l transferăm pe bani mulți pe Sorescu”

Gazeta l-a contactat pe Iuliu Mureșan, președintele alb-roșilor, pentru a clarifica situația. Oficialul „câinilor” susține că Dinamo nu renunță la Deian, întrucât speră să obțină în schimbul lui o sumă importantă în iarnă.

„Nu ne permitem să renunțăm la Sorescu, e un jucător emblematic în acest moment pentru Dinamo, e golgeterul echipei, a produs 6 dintre cele 8 puncte acumulate de noi. 

A avut cu Rednic o discuție în vestiar și va lipsi câteva zile de la antrenamente. Nu e nimic grav, noi sperăm să-l transferăm pe bani mulți în iarnă. E și dorința lui să plece în iarnă, și a noastră, pentru că avem nevoie de bani”, a declarat Mureșan pentru GSP.ro.

Constantin Nica și Mihai Neicuțescu au fost trimiși și ei în „concediu” de Rednic timp de 7 zile, conform sursei citate. Informația a fost confirmată pentru GSP.ro de surse din cadrul clubului.

„Este o săptămână de meditație”, a declarat Rednic pentru GSP.

Deian Sorescu, criticat iar de Mircea Rednic

Mircea Rednic l-a „urecheat” din nou pe Deian Sorescu la finalul eșecului cu Sepsi.

„Dacă zic ceva, se spune că Rednic îl critică... El trebuie să se gândească foarte bine! Felul de a fi, de a nu te implica, doar să fii în teren... El are de pierdut. A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie. 

Nu e un reproș, e un sfat. Dinamo nu stă nici în Deian, nici în altcineva. O să vină și alți jucători. Dacă nu vrea să se implice și se gândește să plece, să vedem unde o să plece în iarnă”, a declarat „Puriul” ieri.

Nu e o surpriză. Tot ce a găsit Rednic acolo, jucători aduși de Mureșan sau cine i-a mai adus, vor pleca. Dar nu trebuie să plece așa. Nu e normal să te comporți așa cu Sorescu, care știți că în momentele grele n-a abandonat Dinamo, a stat cu Puljic și Anton, care au plecat plângând și neplătiți. 

Eram sigur că Rednic se va răzbuna, așa a făcut peste tot, e același comportament. Nu cred că Dinamo își permite să-i lase pe Sorescu, Nica sau Neicuțescu și să te trezești ca șef, patron ce o mai fi, cu un lot de 30 de jucători. Pentru că vor veni iar mulți. Dinamo are condiții foarte bune, deplasări, baza de la Săftica, jucătorii sunt plătiți la zi, singura problemă e partea sportivă

Florin Prunea pentru ProSport

6 goluriare Sorescu pentru Dinamo, fiind golgeterul echipei

1,8 milioane de euroe cota de piață a lui Sorescu, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ultimele detalii despre noul stadion Dinamo. Cât mai durează până încep lucrările

Nicolae Badea și Cristi Borcea, reacții scurte după atacul lui Ionuț Lupescu » Ce i-au transmis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (75)
1083087695043607
Zgaia Mihai Corneliu  •  02 Noiembrie 2021, 09:17

Asta este tactica infecta a Puriului. La fel a procedat și cu Gic Grozav, care acum zburda în campionatul Ungariei, cu un salariu pe măsură. Nu se lasă pana când în echipa vor fi 8-10 jucători vor fi aduși de el, dar rezultatele vor fi incerte. Probabil va retrograda.

mosvasile
mosvasile  •  02 Noiembrie 2021, 08:03
Postat de zorrozabal pe 01 Noiembrie 2021, 21:43

Istoria se repeta!Rednic este o piaza rea!In mandatul lui Bratu,echipa a castigat play out-ul numai cu victorii pe linie si doar un egal in ultima etapa-cu 9 jucatori promovati de la U19 si U18!La inceputul sezonului urmator -dupa un inceput promitor(3-3 pe terenul fcsb-ului in derby si 1-0 cu Viitorul)-a intrat in scena demonicul Becali-care l-a ofertat in public pe Nistor (si l-a pus pe Pintilii-nasul jucatorului-sa-l„lamureasca”)!Nistor„a pus botul”si i-a dat peste cap vestiarul-echipa nemaijucand nimic!Bratu a fost nevoit sa plece-cu ochii in lacrimi!A venit Claudiu Niculescu,ca dupa doar doua etape...hop,Rednic!Adica „Strambul”!Venit „pe cai mari” ca mare„magician”-cu promisiunea de...play off si cupe europene,iar din sezonul urmator...TITLUL!Si a inceput prin a declara ca jucatorii lui Bratu ...nu sunt buni de nimic!Uluindu-i pe alde Balint si Ilie Dumitrescu cu asemenea„pedagogie”bizara-menita sa demoralizeze complet echipa-si asa bulversata de cinismul lui Becali- si revoltandu-l pe Hagi(„nasul”sau in meciurile directe)!Hagi care tocmai declarase ca 1Dinamo este o echipa tanara si frumoasa”!Ce a urmat?Prima data a urmat eliminarea din Cupa- de o echipa din liga a...3-a(Csik Sereda),apoi a alungat jucatorii lui Bratu si si-a adus el vreo 30 de invalizi- refuzati si in ligile inferioare din alte tari!Cu care a ratat play off si a terminat pe locul 9 din 14 echipe!De atunci,Dinamo s-a tot chinuit sa nu moara!Si iar l-au adus pe Rednic care ...Vedem cu totii ce face!

Rednic da vina pe Sorescu!!!Pentru ce?Pentru ce,mai oameni?Ca el-„salvatorul”-nu stie sa ii aseze in teren?!Despre motivarea jucatorilor... ce sa mai vorbim!Dimpotriva este expert in DEMORALIZAREA jucatorilor!Toate echipele antrenate de el NU au nici o idee de joc!Adica el- Rednic-il pune pe Sorescu(de meserie mijlocas de banda) sa joace...fundas(in loc sa-l puna varf-ca si asa Dinamo nu are pe nimeni, sa ameninte poarta adversa!Si tot el-Rednic-da apoi vina pe jucator ca n-a facut nimic,apoi bestelindu-l la vestiar si provocandu-l astfel pe jucator sa-i„raspunda”si el!Ca apoi sa-l parasca in public!Jalnic!E clar ca-la varsta asta-nu ai ce sa mai astepti de la Rednic-antrenor perimat si individ ranchiunos!Si atunci?Asa e cand sa se aleaga praful!DDB treziti-va!Ca altfel,din Dinamo nu va mai ramane decat cei doi caini rosii(de tabla),de pe poarta stadionului!Care si aia- vor urla a jale si a pustiu!

corectu
corectu  •  02 Noiembrie 2021, 07:41

Bani mulți.Nu-i prost cine cere,ci cel care dă.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează