FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 4-1

Mircea Rednic: „Dinamo nu stă în Sorescu! Să vedem cine îl ia în iarnă” + Alt fotbalist în vizor: „Zici că a jucat la Barcelona”

Mircea Rednic i-a criticat pe Deian Sorescu și pe Răzvan Popa, după eșecul suferit de Dinamo în deplasarea cu Sepsi, scor 1-4. +21   FOTO
Mircea Rednic i-a criticat pe Deian Sorescu și pe Răzvan Popa, după eșecul suferit de Dinamo în deplasarea cu Sepsi, scor 1-4.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 19:48 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 20:56

Mircea Rednic (59 de ani) i-a criticat pe Deian Sorescu (24 de ani) și pe Răzvan Popa (24 de ani), după eșecul suferit de Dinamo în deplasarea cu Sepsi, scor 1-4. 

Criza de la Dinamo pare fără sfârșit, iar Mircea Rednic e hotărât să nu facă nicio concesie. Deian Sorescu, golgeterul formației din acest sezon, a fost principalul vizat, acuzat că are o atitudine delăsătoare. 

Mircea Rednic: „Să vedem unde pleacă Sorescu la iarnă”

Deian Sorescu a intrat în vizorul lui Mircea Rednic. Prestația fundașului dreapta din această seară a fost mult sub așteptări. 

„Dacă zic ceva, Rednic îl critică... El trebuie să se gândească foarte bine. Felul de a fi, de a nu te implica, doar să fii în teren... El are de pierdut. A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie. Nu e un reproș, e un sfat. Dinamo nu stă nici în Deian, nici în altcineva. O să vină și alți jucători. Dacă nu vrea să se implice, să vedem unde o să plece în iarnă”, a spus Rednic, la Telekom Sport. 

N-a înțeles nimic! Rednic a scos un jucător înainte de pauză, iar reacția acestuia spune totul
Sepsi - Dinamo
N-a înțeles nimic! Rednic a scos un jucător înainte de pauză, iar reacția acestuia spune totul

Alt fotbalist criticat a fost Răzvan Popa. Fundașul central a fost înlocuit în minutul 41 și a fost surprins de decizia lui Rednic. Antrenorul a explicat ce s-a întâmplat. 

„Păi ori ești accidentat, ori nu mai ești accidentat... El nu s-a antrenat toată săptămâna, acum avea dureri. Nu s-a plasat bine la gol. Toți sunt surprinși... Zici că a jucat la Barcelona până acum. hai să ne uităm unde a jucat până acum Popa... Marchează jucătorul, lasă surprinsul”, a tunat antrenorul dinamovist.

Mircea Rednic, analiză după Sepsi - Dinamo 4-1

E supărare. Am revenit de la 2-0, apoi la 2-1 au avut o ocazie mare, Mirko cu portarul. Nu a reușit să înscrie. În partea secundă am început bine. Nu știu dacă au avut vreo situație de a marca. A fost o lovitură liberă laterală, s-a pierdut marcajul. Golul 4 nu mai contează. Am riscat și am făcut greșeli mari. 

Normal că se fac erori. Sunt jucători care anul trecut jucau în Liga 3. Uitați ce bancă am avut eu. Cei care sunt pe teren fac eforturi mari, dar mai cad și fizic. Ei au avut soluții. Nu doar la meciul ăsta, știam care e situația. Sper ca după pauza care urmează să încerc să îi integrez și pe cei noi, să am mai multă calitate, mai multă experiență.

- Mircea Rednic

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FOTO N-a înțeles nimic! Rednic a scos un jucător înainte de pauză, iar reacția acestuia spune totul

Rednic, cu câteva minute înainte de Sepsi - Dinamo: „Ne-au dat o palmă!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (32)
magic4ever
magic4ever  •  01 Noiembrie 2021, 12:23

Mircea Rednic ar trebui sa ia in calcul sa jucam iar 3-4-3 sau 3-5-2 ca pe vremea lui Uhrin pentru ca apararea scartaie rau cu doar 2 fundasi centrali...Sorescu ar da un randament mai bun daca ar juca mijlocas dreapta,Torje sa fie extrema in 3-4-3...avem nevoie urgent de cel putin inca un fundas central langa Pinto, Popa si Grigore joaca foarte slab...Espinosa este foarte lent si greseste multe pase simple...Ivanovski este un mare ratangiu...sa intre mai repede atacantii adusi....

150183420091445
Lucian Iulian Sopeanu  •  01 Noiembrie 2021, 12:09

D le Rednic, lamentările dumitale în legătură cu lipsa de randament a echipei, îmi amintesc de cântecelul șoferului profesionist, rămas cu mașina în pana, care se caina în versuri :,, eu un prost și tu o rabla, cum o sa mai facem treaba! ?'' Orice asemănare cu situația de la Dinamo, este doar o coincidenta nefericita!

paolo13
paolo13  •  01 Noiembrie 2021, 09:54

Ati ajuns de rasul rasilor!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează