FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

BOGAN ANDONE LA FCSB // Confuzie la conferința de instalare » Mihai Stoica: „N-am treabă cu numirea lui”

Becali, MM și Bogdan Andone, la conferința de azi // FOTO: Raed Krishan
Becali, MM și Bogdan Andone, la conferința de azi // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 14:17

Bogdan Andone, 44 de ani, a fost prezentat oficial în funcția de antrenor al vicecampioanei FCSB. Azi, într-o atmosferă destinsă, Gigi Becali și MM Stoica l-au prezentat jurnaliștilor pe omul în care-și pun speranțele că va reuși să oprească hegemonia lui CFR Cluj.  

Soluția Bogdan Andone antrenor la FCSB nu a fost una de avarie conform lui Gigi Becali. Acesta o luase în calcul încă de pe parcursul play-off-ului, în momentul în care titlul a fost compromis și anunțase deja despărțirea de Mihai Teja.

Varianta i-a fost propusă chiar de managerul Mihai Stoica. Acesta îl cunoaște bine pe Andone încă de acum aproape două decenii, când au colaborat din postura de conducător-jucător la Oțelul Galați.

„Am primit vestea cu încredere, cu entuziasm. Mai aveam un an sub contract ca secund. E o mare provocare și sunt convins că vom face o echipă puternică. Vrem o echipă agresivă care să încerce să câștige cât mai multe meciuri.

Ce mă recomandă? Trebuie să-i întrebați pe domnul Stoica sau pe alții care au lucrat cu mine. Ei vă pot spune de ce au făcut această alegere. Să lucrez cu Șumudică a însemnat o experiență importantă.

E un lot foarte bun. Sunt jucători tineri, cu calități, și jucători cu experiență. Sper să facem un mix bun. Obiectivele sunt normale pentru FCSB și sunt sigur că vom începe cu dreptul. Pas cu pas, sunt convins că ne vom găsi ritmul.

Criticile aduc progres! Tocmai de aceea le cer colaboratorilor să spună tot. Dacă ai un «yesman» lângă tine, nu am nimic de câștigat. Orice critică naște o dezbatere”, a spus  noul antrenor al lui FCSB, Bogdan Andone.

Bogdan Andone // FOTO: GSP

MIHAI STOICA: „A FOST IDEEA PATRONULUI, N-AM NICIO TREABĂ”

Intervenția în conferință a lui MM Stoica a creat însă confuzie, acesta declarând că nu el e cel care i l-a propus pe Bogdan Andone lui Becali. 

„L-am cunoscut pe Bogdan ca jucător. A fost cel mai scump transfer pe care l-am făcut la Oțelul Galați. În câteva luni a fost numit căpitan. Ca om, am o părere foarte bună despre el.

Am fost surprins cât a crescut din punct de vedere al antrenoratului. Era normal să-i spun patronului. Lumea trebuie să înțeleagă asta. Eu nu am nicio legătură cu numirea lui, a fost ideea patronului. Eu am acceptat-0.

Bogdan se va impune în vestiar. Nu am nicio temere. Am vorbit mereu cu jucătorii, trebuie să le dai personalitate acestora. Bogdan știe ce spune, are multă substanță. Am întâlnit antrenori care vorbeau din cărți, dar se vedea că sunt rupți de realitate. Andone este ancorat în realitate”, a spus Mihai Stoica, la conferința de azi. 

„Uite ce față smerită are Andone. Asta-l recomandă! Vreau să lucrez cu oamenii buni. Dacă nu sunt eu smerit, măcar să fie oamenii mei” Gigi Becali despre Bogdan Andone

Vezi și: VIDEO+FOTO Bogdan Andone, prezentat azi la FCSB! Gigi Becali: „Dacă sapă via și îmi dă vin bun, îi sărut mâna! Dacă nu, vine patronul și dă bătaie”re, evenimente

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
427278137453618
Walter Wicky  •  05 Iunie 2019, 19:42

Antrenorii solicitati nu doresc compania lui mm,specialistul din plantatia de vie !

415511588813844
Vasile Florica  •  05 Iunie 2019, 18:17

Extraordinar!!!Becali a făcut propunerea și Mihai Stoica a aprobat!

vnelu01
vnelu01  •  05 Iunie 2019, 18:02

Ei, confuzie ! Şcoala de înalte studii de la Jilava îşi cuvântul : puşcăriaşul mm nu recunoaşte nimic !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează