FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO+FOTO Bogdan Andone, prezentat azi la FCSB! Gigi Becali: „Dacă sapă via și îmi dă vin bun, îi sărut mâna! Dacă nu, vine patronul și dă bătaie”

Gigi Becali, Bogdan Andone și MM Stoica // FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
Gigi Becali, Bogdan Andone și MM Stoica // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 12:47

Bogdan Andone, 44 de ani, a fost azi numit oficial în funcția de „principal” al celor de la FCSB. Într-o conferință de presă de la palatul lui Gigi Becali, Bogdan Andone, patronul FCSB și Mihai Stoica au făcut declarații timp de 45 minute.

Mai jos ai toate declarațiile de azi: 

Gigi Becali: „Dumnezeu l-a pus pe Bogdan Andone să aibă grijă de via mea! Dacă nu FACE VIN BUN, îL SCHIMB”

„Hristos a înviat! Am făcut această conferință și vreau să vorbesc în mare despre ce se va întâmpla în viitor și să-l prezint pe Bogdan Andone. Se va schimba puțin apariția mea. Nu e bine să apar așa mult. Nu o să mai fie așa. Puteți să mă sunați la bucurie. Am 61 de ani, gata! Ajunge! Nu mai sunt cal de bătaie. Luați pe altul.

Să revenim la oile noastre. Vă spun cum e Bogdan Andone. Nu e vorba că a zis Șumudică sau MM Stoica. Vorbeam zilnic cu MM și el zicea că Andone face totul. Eu am băgat la cap. I-am zis să stea liniștit că avem antrenor, pe Bogdan Andone. Știam că o să vină.

Aveam un plan de rezerve. Încă îl sună antrenorii pe Luțu. Nu m-am gândit niciodată la un antrenor străin. Vreau echipă românească și antrenor român. Așa vreau, e via mea!

De Edi Iordănescu nu mă intrebați. Nu știu ce s-a întâmplat cu el. Dumnezeu l-a pus pe Bogdan Andone, i-a deschis drumul! Am înțeles de la MM că Edi are clauză de 150.000 și nu vrea să plătească. Bogdan Andone este antrenorul echipei. Își va alege secundul.

Nu cred că mai aduc jucători, că nu am ce! Dacă vrea un jucător, îi aduc! Dar să răspundă pentru el. Eu vreau bani: campionat, Europa League. 

Dacă Andone face treaba bine, sapă și face struguri și îmi dă vin bun, din care gust și îmi place, adică ne califică în Europa League și eu iau 10-15 milioane, îi mulțumesc. Îi sărut mâna daca îmi dă vin bun. Dacă nu, vine stăpânul și dă bătaie. Asta e filosofia mea. Nu poți să-l cerți pe Becali.

Dacă Andone mă duce în Europa League și îmi aduce bani, adică vin bun, mai stă un an. Nu vedeți că în România nu bea nimeni vin? Sunt struguri acri. Dacă-mi nu dai vin, vine alt antrenor. La mine contează să-mi aduci bani.

Nu vedeți că am coeficient bun? Am găsit aici un coeficient UEFA, așa cum nu mă pricep eu la fotbal. Am ajuns pe locul 7 la coeficient.

Nu știu ce a fost în capul lui Dică! Poate a fost un exces de orgoliu al meu că am zis că l-am sunat ca să stea pe baricade. A zis că se duce la FC Argeș. A fost norocul lui Andone. Cred că a fost orgoliu, că nu mi-a zis din prima.

Uite ce față smerită are Andone. Asta-l recomandă! Vreau să lucrez cu oamenii buni. Dacă nu sunt eu smerit, măcar să fie oamenii mei.

Man, Coman și Moruțan sunt aripile mele. Ei sunt vinul meu. Eu vreau vin de calitate. Ei sunt jucători de bani mulți. Vând tot! Că vreau bani. Dar să merite. Dacă mi se dau 30-40 de milioane pe Man, îl vând!

Am vrut să-l iau pe Cestor. L-am întrebat pe Bogdan și mi-a zis că nu-l vrea. Și gata, la revedere! M-a convins și am zis că nu-l iau. A fost prea vehement. A zis că nu-i trebuie. Dacă face față la CFR, să vedeți ce pățește Bogdan!

Nu fac nicio schimbare! Îl las să facă tot o perioadă. Dacă nu merge căruța cum trebuie, dacă nu ies strugurii bine, nu-l mai las”, a declarat Gigi Becali astăzi. 

Bogdan Andone: „Nu poți FACE TREABĂ CU YESMENI”

„Am primit vestea cu încredere, cu entuziasm. Mai aveam un an sub contract ca secund. E o mare provocare și sunt convins că vom face o echipă puternică. Vrem o echipă agresivă care să încerce să câștige cât mai multe meciuri.

Ce mă recomandă? Trebuie să-i întrebați pe domnul Stoica sau pe alții care au lucrat cu mine. Ei vă pot spune de ce au făcut această alegere. Să lucrez cu Șumudică a însemnat o experiență importantă.

Vreau să îmi fac munca cât mai bine, asta vreau și de la jucători. Psihic sunt puternic și nu îmi fac probleme.

La echipele mele am jucat 4-3-3. Îmi place ideea și filozofia lui Hagi și am încercat s-o implementez. Lucrurile au mers bine și foarte bine. Voi încerca să implementez această tactică.

E un lot foarte bun. Sunt jucători tineri, cu calități, și jucători cu experiență. Sper să facem un mix bun. Obiectivele sunt normale pentru FCSB și sunt sigur că vom începe cu dreptul. Pas cu pas, sunt convins că ne vom găsi ritmul.

Criticile aduc progres! Tocmai de aceea le cer colaboratorilor să spună tot. Dacă ai un «yesman» lângă tine, nu am nimic de câștigat. Orice critică naște o dezbatere”, a spus și noul antrenor al lui FCSB, Bogdan Andone. 

Mihai Stoica: „A fost ideea patronului, N-AM nICIO TREABĂ”

„L-am cunoscut pe Bogdan ca jucător. A fost cel mai scump transfer pe care l-am făcut la Oțelul Galați. În câteva luni a fost numit căpitan. Ca om, am o părere foarte bună despre el.

Am fost surprins cât a crescut din punct de vedere al antrenoratului. Era normal să-i spun patronului. Lumea trebuie să înțeleagă asta. Eu nu am nicio legătură cu numirea lui, a fost ideea patronului. Eu am acceptat-0.

Bogdan se va impune în vestiar. Nu am nicio temere. Am vorbit mereu cu jucătorii, trebuie să le dai personalitate acestora.

Bogdan știe ce spune, are multă substanță. Am întâlnit antrenori care vorbeau din cărți, dar se vedea că sunt rupți de realitate. Andone este ancorat în realitate”. 

 

VIDEO // Conferința celor de la FCSB A FOST LIVE AICI: 

 

În acest moment, într-un sondaj GSP.RO, varianta Ionuț Chirilă este mai bine văzută decât Bogdan Andone. Votul continuă AICI:

Bogdan Andone a fost secundul lui Mihai Teja în perioada petrecută pe banca vicecampioanei României. Andone a mai colaborat și cu Marius Șumudică, în sezonul 2015/2016, când Astra Giurgiu a câștigat titlul în Liga 1.

În postura de antrenor principal a activat doar la divizionarele secunde Metaloblobus, ASU Poli, Energeticianul și Olimpia Satu Mare. Ca jucător, a evoluat pentru Corvinul Hunedoara, Sportul Studențesc, FC Brașov, Rapid, Farul Constanța, Oțelul Galați, Ferencvaros, Apollon Limassol, Alki Larnaka sau Ermis Aradippou. 

Citește și:

Bogdan Andone, supunere totală în fața lui Gigi Becali: „Accept orice din lojă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
1bogdan
1bogdan  •  09 Iunie 2019, 09:28

Cred ca becali o sa treaca pe bere. Vinul o sa fie foarte acru. Campionatul viitor nu pupa podiumul. Echipa are. becali strica totul. Sunt banii lui , face ce vrea .

chromophobia
chromophobia  •  05 Iunie 2019, 19:55
Postat de sa_radem_de_fc_fcsb pe 05 Iunie 2019, 16:08

EXCLUSIV: După Bogdan Andone, următorul antrenor al FC FCSB va fi Fred Flinstone. Barney Rubble va fi secund.

Da bine cu sapa si cazmaua ala

952562774779624
Brindusan Valentin  •  05 Iunie 2019, 19:30

uite nenorocitul cum se compara cu Dumnezeu,adevarat fara sa isi dea seama.....,,fiecare cu via lui ..pe care a facut-o dreapta sa"....Becali te v-a lovi cel de sus de o sa regreti cat vei trai..pana acuma numai te-a mangaiat...

Vezi toate comentariile (52)
Comentează