FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CSU CRAIOVA

Botoșani a avut 2-0 cu Craiova, dar Andone a surprins la final: „Nu meritam victoria”

Botoșani - Universitatea Craiova 2-2. Bogdan Andone, antrenorul moldovenilor, a surprins la interviul de la finalul meciului.
Botoșani - Universitatea Craiova 2-2. Bogdan Andone, antrenorul moldovenilor, a surprins la interviul de la finalul meciului.

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 20:11 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 21:08

Botoșani - Universitatea Craiova 2-2. Bogdan Andone, antrenorul moldovenilor, a surprins la interviul de la finalul meciului.

Botoșani a avut 2-0 la pauză, însă Craiova a revenit în repriza a doua și a egalat în prelungiri, prin Koljic. Bogdan Andone consideră că echipa lui nu merita victoria, iar rezultatul e echitabil.

Punct în prelungiri » Deznodământ dramatic în Botoșani - Universitatea Craiova, după ce oltenii au fost conduși clar la pauză
FC BOTOȘANI - CSU CRAIOVA
Punct în prelungiri » Deznodământ dramatic în Botoșani - Universitatea Craiova, după ce oltenii au fost conduși clar la pauză

Bogdan Andone a surprins după Botoșani - Universitatea Craiova

„Rezultatul e echitabil, dacă după meciul de la Arad (n.r. - UTA - Botoșani 2-2, golul doi al arădenilor a venit în minutul 90) am zis că meritam victoria, acum spun că e corect rezultatul. E dureros că am primit gol în prelungiri, dar nu meritam victoria. 

E un campionat echilibrat, multe jocuri se termină la diferență de un gol. E clar că minutele de prelungiri pot fi decisive. Îi felicit pe băieți pentru dorință, pentru atitudine, așa a fost să fie. Și terenul a fost prost, cu atât mai mult e de lăudat atitudinea”, a declarat Andone după meci, la Orange Sport.

Concluziile lui Ivaylo Petev după FC Botoșani – CSU Craiova

„Referitor la joc, am făcut un meci bun. Am terminat cu un rezultat bun. În prima repriză am primit două goluri foarte ușor, după pase lungi. FC Botoșani nu a marcat după niște faze deosebite. Dar echipa noastră nu a arătat bine în defensivă.

În repriza a doua am făcut schimbări și am controlat jocul. Am avut multe ocazii și plecăm acasă cu un punct. Am ratat victoria din cauza a două momente din joc, în care FC Botoșani a marcat și a făcut 2-0. Primim goluri în fiecare meci și sper ca asta să se termine”, a spus Ivalyo Petev la Prima Sport.

Întrebat dacă golul de 2-2, marcat de Elvir Koljic în minutul 90+5, i-a salvat postul, Petev a spus: „Nu e nicio problemă cu postul meu. Da, avem o serie proastă, dar în ultimele meciuri am arătat un joc bun”.

VIDEO. Mutarea pe care Mihai Rotaru ar trebui s-o facă urgent la Universitatea Craiova: „Mâine l-aș pune director tehnic”

Citește și alte știri din Superliga

Reacția LPF după mesajul afișat de FCU Craiova înainte de meciul cu CFR Cluj
FCU CRAIOVA
Reacția LPF după mesajul afișat de FCU Craiova înainte de meciul cu CFR Cluj
Record doborât după 5 ani și două luni » Performanța pe care o realizează Sebastian Colțescu + cadouri primite înainte de meci
ARBITRAJ
Record doborât după 5 ani și două luni » Performanța pe care o realizează Sebastian Colțescu + cadouri primite înainte de meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
legio.sud
legio.sud  •  19 Februarie 2024, 15:54

Andone a spus adevărul , a avut o opinie obiectivă pt că în repriza a doua au fost băgați în țarc moldovenii .

legio.sud
legio.sud  •  19 Februarie 2024, 15:52
Postat de dandana pe 19 Februarie 2024, 09:30

Rezultatul este același. Rotaru trebuie îndepărtat de la conducere. Ca îmbătați cu apă rece și nu înțeleg cum! Treziți-vă! Dacă vreți Craiova sa revină, adu-l înapoi pe Cîrțu și Craioveanu și puneți în pâine. Adu-l pe Rădoi de ex sa dea în ei ca uliu. Care nu joacă afară din echipă. Doar așa se poate face ceva la Craiova. Dacă nu vedem un rotaru la tv care vorbește numai tâmpenii de bani care i-a băgat și multe altele. Pai cum nu, dacă dai bani lui Nistor din club sa plece de la Craiova și este cel mai bun mijlocași din România în multe partide, pai cum dacă ne aduci într-una apărători și un mijlocaș muncitor nu. Sunt și în România destui, dar a adus, bai adui să îi încerci, dar nu... Lasă că poate își revine Ivan în 3 ani și jucam cu el, poate Bairam se face fotbalist. Nu Bairam arat poate și va putea vreodată. Este limitat în multe, un Markovici care este o speranță decând eram mic. Ce dracu voi nu vedeți? Mergeți la stadion și încercați să-l faceți pe rotaru sa aducă oameni înapoi, și el sa nu mai fie conducător în club și doar patron. Iar tu vorbești ca a avut posesie și bla bla de parca ii pasă cuiva. Vrem sa jucam fotbal, nu sa pasam ca tâmpiți din fata în spate și asa luam goluri multe. Haideți sa facem revoluție și să-l dam pe rotaru jos din conducere, cred ca ma susțin toți oamenii de fotbal de pe toată planeta când spun asta. Rotare pleacă și lasă-ne, și fi din nou patron. Nouă patron ne trebuie, conducători poți fi alți care știu.

Băi vezi-ți de chirpicii tăi , sunteți mulți manageri , antrenori ,etc pe aici … da au probleme în apărare dar numai păreri de hateri , adică hateri peste tot , bun au și criticile rostul lor dar …

dandana
dandana  •  19 Februarie 2024, 09:50

Rotare pleacă și lasă-ne! *** și joacă-te în investițiile tale ca aici ești praf. Fi patron, și lasă pe alți să-și facă treaba, tu ești pe lângă total. Ai reușit sa strici o echipă frumoasă făcută de Multescu în câțiva ani. Am uitat ce fotbal juca Craiova pe timpul lui Mulțescu, și ce joacă azi. Pasă înainte, înapoi și dam mingea la adversar sa ne dea gol. Atacați bai lăsați pasele în spate, ca poți greși. Atâta timp cât este data în față poți s-o ajungi, dar. Dacă o dai în spate și adversarul este acolo cum dracu o ajungi. Este o glumă ce se întâmplă la Craiova, adu antrenor potent, deja bulgarul ne-a arătat limitele. Greșește echipa și ceartă jucători, faci echipa după jucători, nu pui jucători după c te duce capul. Când Rădoi ii pedepsea nu îl băgați în seamă și îl certați mai mult și tu și Cîrțu, azi vedem ca avea dreptate. Acești jucători nu vor sa joace la Craiova, când pleacă de la Craiova chiar fac treabă. Du-te Rotare te rugăm, și revino ca patron și investitor. Caută jucători talentați să-i aduci și să-i vinzi apoi. Nu mai fi zgârcit ca ai fost timp de 5 ani în care ai făcut această echipă praf

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează