FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

VIDEO EXCLUSIV Fostul antrenor de la FCSB analizează lupta la titlu » Surpriză: despre cine spune că are cel mai valoros lot

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 08:28 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 10:12

Bogdan Andone (49 de ani) a comentat într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor lupta la titlu în Superligă.

Fost antrenor la FCSB, Bogdan Andone a revenit în România în această iarnă, după o experiență în Cipru. Antrenorul care încearcă s-o salveze pe FC Botoșani de la retrogradare e cu ochii și pe lupta la titlu. Spune că FCSB are prima șansă, dar o vede pe Universitatea Craiova cu cel mai valoros lot.

Becali, gata să mai scape de un jucător! FCSB îl dă în Superligă
TRANSFER
Becali, gata să mai scape de un jucător! FCSB îl dă în Superligă

VIDEO Cum vede Bogdan Andone lupta la titlu: „FCSB are un plus față de celelalte echipe”

„Lupta la titlu mi se pare interesantă. FCSB pare că are un plus, pare mai echilibrată. Are liniște. Și are jucători care fac diferența. Florinel Coman și Darius Olaru traversează o perioadă foarte bună. 

CFR Cluj e o echipă puternică fizic și mental. Universitatea are jucători foarte buni, pare că are lotul cel mai valoros. Rapid e foarte bine organizată la nivelul conducerii. Domnul Șucu dă stabilitate și asta se transmite echipei. Poate fi o surpriză în lupta la titlu” a spus Bogdan Andone pentru Gazeta Sporturilor.

FCSB a arătat cel mai bine. Sper să câștige titlul, pentru că am mulți prieteni acolo. Le doresc baftă. 

– George Miron, fundaș FC Botoșani

Ionuț Lupescu glumește pe seama rivalilor de la FCSB: ”Ca întotdeauna, Gigi...”

Ionuț Lupescu este de părere că cel mai de temut rival pentru liderul clasamentului actual, FCSB, este însuși propriul patron al clubului, Gigi Becali.

”Favorită la titlu? Dacă Dinamo nu se poate să câștige titlul, atunci mi-ar plăcea să câștige Rapid! E și o afinitate de familie, dar s-a și construit ceva acolo. Rapid are un lot foarte bun, atmosfera e foarte bună în Giulești, nu văd de ce nu să nu câștige.

(mai poate împiedica vreo echipă FCSB?) Gigi, nu (râde)? Ca înatotdeauna!”, a reacționat dinamovistul.

Citește și: 

Siyabonga Ngezana l-a caracterizat sumar pe Gigi Becali în presa din Africa de Sud: „Atât am spus despre el!”

Florinel Coman i-a dat replica lui Neubert, după ce acesta a declarat că „și-a pierdut 3 ani din viață din cauza activităților extrasportive”: „E ușor să dai într-un jucător”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Aciduzzu
Aciduzzu  •  14 Ianuarie 2024, 11:13

Moldovenii tot cu 10sebeaua ... Cred că de la tăntălăul de patron li se trage ...

dandana
dandana  •  14 Ianuarie 2024, 09:08

CRAIOVA chiar are lot valoros, doar ca are și mușcături prin ea la care rotaru nu renunță. De exemplu îl dai pe Câmpanu care își făcea treaba de câte ori întra, și chiar da goluri foarte frumoase. Dar ce să-i faci, el avea probleme cu jucători lui titulari, Markovici Bairam, Ivan și alți care nu prea au ce căuta la echipă. La Ivan îmi pare rău, dar frate în ultimul timp a dat goluri din 11m, nu mai marchează din acțiune. Și asta nu este de la Mitriță, și este de la Rădoi când l-a dat afară din echipă și toți zbierau din conducere. Mare rău i-au făcut, poate Rădoi ol aducea pe calea bună

Vezi toate comentariile (2)
Comentează