FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Bogdan Andone, noul antrenor FCSB, implicat în scene ABSURDE în vestiar: șuturi în fund și palme la ceafă!

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 19:26

Bogdan Andone e anunțat de Gigi Becali ca fiind noul antrenor de la FCSB. Surse din cadrul clubului dezvăluie scene incredibile cu  viitorul antrenor principal în prim-plan: primea șuturi în fund și palme peste ceafă de la jucători, la jocurile pe care le pierdea în cadrul antrenamentelor.

Bogdan Andone e descris de cumnatul său, Marius Șumudică, drept un antrenor secund preocupat să învețe și care știe cartea fotbalului.

Ilie Dumitrescu vorbește și el la superlativ, dar despre perioada în care era fotbalist: „Un profesionist desăvârșit”.

În schimb, perioada foarte scurtă pe care a petrecut-o ca antrenor principal, mai ales că a fost la echipe obscure de Liga a doua, nu propune multe lucruri pozitive. Nici ca rezultate, nici ca laude primite din partea conducătorilor sau fotbaliștilor cu care a lucrat.

Scene șocante în vestiarul FCSB

Mai mult, în cele 5 luni în care a fost secundul lui Teja s-au consumat câteva scene care acum îl pun într-o situație extrem de neplăcută ca antrenor principal.

Mai ales din perspectiva autorității pe care acesta va dori să o aibă asupra jucătorilor.

Unii dintre actualii fotbaliști ai FCSB-ului, o parte dintre ei fiind reconfirmați și pentru sezonul următor, au povestit scene în care Bogdan Andone nu se comporta ca un antrenor secund, ci părea mai mult un coleg al jucătorilor, cărora chiar le permitea tot felul de glume.

Fotbaliștii dezvăluie că au existat diverse jocuri la antrenamente în care Andone se implica activ, făcea parte din echipa care pierdea, moment în care adversarii îi aplicau „pedeapsa” clasică: șuturi în fund sau palme peste ceafă.

Andone le accepta fără probleme, iar jucătorii nu vedeau o problemă în a face glume pe seama lui.

Lucru care nu s-a întâmplat cu antrenorul principal, indiferent că a fost Dică, în prima parte a sezonului, sau Teja, în această primăvară.

„Un antrenor are o mare problemă în momentul în care atunci când se întoarce cu spatele la jucătorii săi, aceștia încep să-și dea coate”
Mihai Stoica, director sportiv FCSB

 Citește și:

Gigi Becali a anunțat că Bogdan Andone va fi noul antrenor al celor de la FCSB: „Miercuri îl prezentăm”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
romanderoman
romanderoman  •  04 Iunie 2019, 20:31

Bogdan Andone îl vrea secund pe Teja.

415511588813844
Vasile Florica  •  05 Iunie 2019, 22:02

Buna gluma!!

951740944960080
Bidi Geo  •  05 Iunie 2019, 10:29

Decat sa caute in continu antrenori obedienti si slugarnici caci asa vrea oierul din pipera ca se vede treaba ca antrenorii seriosi si profesionisti nu se ,,infig'' sa preia FCSB ar trebui Jiji sau MM-ul sa-si ia licenta PRO si sa treaca pe banca ca oricum ei fac totul la FCSB.In concluzie este pacat ca un club cu un lot valoros nu poate avea rezultate deoarece grandomania si infatuarea oierului strica toata treaba la aceasta echipa.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează