FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a anunțat că Bogdan Andone va fi noul antrenor al celor de la FCSB: „Miercuri îl prezentăm”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 13:29

Gigi Becali a anunțat că Bogdan Andone (44 de ani) va fi noul antrenor al celor de la FCSB. 

După ce discuțiile cu Edi Iordănescu nu au dus la rezultatul scontat, Gigi Becali s-a reorientat rapid. Patronul celor de la FCSB a confirmat numele noului tehnician.

A picat varianta Edi Iordănescu. Bogdan Andone va fi prezentat miercuri, la ora 12:00, antrenor principal”, a declarat Gigi Becali conform TV Digi Sport.

 

Bogdan Andone a fost secundul lui Mihai Teja în perioada petrecută pe banca vicecampioanei României. Andone a mai colaborat și cu Marius Șumudică, în sezonul 2015/2016, când Astra Giurgiu a câștigat titlul în Liga 1. Viitorul antrenor de la FCSB este cumnatul lui Șumudică.

În postura de antrenor principal a activat doar la divizionarele secunde Metaloblobus, ASU Poli, Energeticianul și Olimpia Satu Mare.

A atins apogeul la Rapid

Cariera de fotbalist a lui Bogdan Andone a atins apogeul la Rapid. Fostul mijlocaș are în palmares un titlu de campion, o Cupă a României și o Supercupă a României cu formația din Giulești.

De-a lungul carierei de jucător a mai evoluat pentru Corvinul Hunedoara, Sportul Studențesc, Farul Constanța, Oțelul Galați, Ferencvaros, Apollon Limassol, Alki Larnaca și Ermis Ardippou.

Descrierea antrenorului de pe site-ul oficial al FCSB

„Bogdan Andone s-a născut pe 7 ianuarie 1975, la Aiud și a evoluat, de-a lungul carierei, pentru Corvinul Hunedoara, Sportul Studențesc, FC Brașov, Rapid, Farul Constanța, Oțelul Galați, Ferencvaros, Apollon Limassol, Alki Larnaka sau Ermis Aradippou.

Ca jucător, a obținut un titlu, o Cupă și o Super Cupă a României cu Rapid, precum și titlul și Super Cupa Ciprului, cu Apollon Limassol. A început antrenoratul alături de Marius Șumudică, al cărui secund a fost la Rapid, Universitatea Cluj, Al Shaab, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu, cu ultima cucerind titlul de campion în 2016.

În același an, Bogdan, care deține Licența PRO, a început cariera de antrenor principal, activând, în sezonul 2016-2017, la Olimpia Satu Mare. A urmat, un an mai târziu, ASU Poli Timișoara, pentru ca, în sezonul 2018-2019, să le pregătească pe Metaloglobus București și Energeticianul. Începând cu ianuarie 2019, este antrenor secund al FCSB”.

Vezi și: 

EXCLUSIV Edi Iordănescu l-a sunat pe Gigi Becali și i-a dat răspunsul final: rămâne la Gaz Metan Mediaș

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (160)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  05 Iunie 2019, 08:48

SINGURA EXPLICATIE ESTE CA ""GEGEL ***""NU MAI ARE BANI SA ADUCA UN ANTRENOR ADEVARAT!!!NU AM NIMIC BU B.ANDONE DAR SA ADUCI UN RAPIDIST SI FARA CARTE DE VIZITA ANTRENOR PRINCIPAL SUNT DOUA GAFE IN UNA!!!TOTUL SE VA INTOARCE IMPOTRIVA LUI GEGEL SI NU STIU CUM VA IESI DIN ACEST ""***""IN CARE S_A ""AUTO BAGAT""!!!!DAR>>>MARE ESTE GRADINA TA DOAMNE!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  04 Iunie 2019, 21:49
Postat de geogeo pe 04 Iunie 2019, 19:21

Noi comentam pe-aici fara sa stim de fapt ce calitati, ce caracter are Bogdan Andone. S-ar putea sa fie chiar omul potrivit. De acord, la FCSB nu prea e loc de experimente, numai ca omul asta a lucrat deja o jumatate de sezon acolo, e posibil ca Becali si MM sa fi vazut ceva la el, ceea ce noi, de la distanta, n-avem cum sa vedem. Haideti sa-l lasam in pace, s-ar putea sa fie chiar cartea castigatoare.

JJ van Ooier, cioban cu viziune :)))

catalin.palcu
catalin.palcu  •  04 Iunie 2019, 20:04

Eu am crezut ca numai astia ai mei de la Dinamo s-au *** de tot! Vad ca FCSB tine aproape.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (160)
Comentează