FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

EXCLUSIV Bogdan Apostu l-a desființat pe Ioan Mărginean: „Astea sunt tertipuri ieftine! Aruncă dezinformări și aberații”

Impresarul Bogdan Apostu i-a luat apărarea lui Ioan Hora
Impresarul Bogdan Apostu i-a luat apărarea lui Ioan Hora

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 18:37 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 18:52

Bogdan Apostu a răspuns săgeților lui Ioan Mărginean la adresa jucătorilor Ioan Hora (31 de ani) și Neluț Roșu (26). Impresarul crede că oficialul doar maschează „neputința și ignoranța” și anunță că pentru atacantul lui Gaz Metan există posibilitatea de a semna cu UTA.

Ioan Hora a fost tras pe linie moartă de Gaz Metan, iar Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, l-a și șicanat în câteva declarații, dând de înțeles că nu mai este în lot din cauza problemelor cu greutatea.

Bogdan Apostu contra Ioan Mărginean 

Bogdan Apostu, agentul lui Hora și Neluț Roșu, fotbaliști luați în vizor de Mărginean, crede că declarațiile oficialului de la Gaz Metan sunt cel puțin nefericite și maschează de fapt situația grea în care se află clubul: „E regretabil că președintele unui club poate folosi astfel de tertipuri ieftine pentru a-și masca neputința, ca să nu zic ignoranța, vizavi de ceea ce au făcut toți acești băieți la Mediaș în acest an. 

Au realizat poate cea mai bună performanță din istoria clubului. Cred că ar fi trebuit respectați mai mult cu toții. Mă văd nevoit să combat ceea ce a declarat domnul Mărginean".

Bogdan Apostu: „Mărginean dezinformează”

Apostu continuă asaltul la adresa lui Ioan Mărginean, pe care îl acuză că dezinformează în privința jucătorilor săi, fapt ce le-ar putea strica imaginea și un transfer în viitor. Și pune poza postată de Ioan Hora pe Instagram drept dovadă a spuselor sale: „Nu poate fi vorba despre a renunța la niște jucători cărora le expiră contractele și care nu ar mai semna prelungirea, asta e o primă dezinformare gravă aruncată în spațiul public fără niciun fel de temei. 

Mai este această aberație, elucubrație, nici nu știu cum să o numesc, cum că Ioan Hora ar avea kilograme în plus. L-ați văzut și voi, chiar a postat o poză pe rețelele de socializare și ați văzut cum arată".

„Ce face Mărginean e doar o modalitate de a masca neputința managerială, nu îmi place să lovesc în nimeni, dar nu e corect. Gaz Metan e un club care nu și-a plătit jucătorii de 4 luni”

„Cred că asta e ceea ce trebuie să facă președintele, nu să cântărească jucătorii. Hora a avut 9 oferte concrete în momentul în care a plecat de la FCSB, toate din Liga 1. Trei sferturi dintre echipe l-au dorit" - Bogdan Apostu

EXCLUSIV Bogdan Apostu l-a desființat pe Ioan Mărginean: „Astea sunt tertipuri ieftine! Aruncă dezinformări și aberații”
Poza postată de Ioan Hora pe Instagram. @ioanhora

Hora la UTA?

Pentru Ioan Hora există deja discuții în mai multe locuri, însă agentul Bogdan Apostu nu exclude chiar varianta UTA pentru atacantul său. Dacă arădenii vor promova, atunci atacantul trecut și pe la FCSB ar putea alege Aradul. „Nu vreau să-ți ascund că pentru Hora sunt discuții atât din Liga 1, cât și din străinătate. 

Sunt șanse egale să continue în Liga 1 sau să plece din țară. Rămâne de văzut ce va alege, Israel, Polonia sau România. UTA poate fi o variantă serioasă pentru oricare jucător pe care eu îl reprezint. Inclusiv Ioan Hora. UTA în Liga 1 este chiar o variantă foarte serioasă pentru Ioan Hora”

Mutarea are șanse reale de reușită întrucât este cunoscută apropierea lui Bogdan Apostu de UTA, dar și faptul că Hora s-ar afla aproape de casă, atacantul fiind din Oradea.

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Suporterii lui FCSB au copiat modelul rivalilor dinamoviști » „Salvați Steaua”, aliații lui Becali în războiul cu Talpan

Mohammad Murad a dat-o la întors! Ce spune de tratativele cu Negoiță: „Știu foarte bine problemele de acolo”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează