FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj îl plătește regește pe Sergiu Buș: „Nici FCSB nu-i putea oferi un asemenea salariu”

Sergiu Buș a semnat cu CFR Cluj
Sergiu Buș a semnat cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 12:19 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 12:43

Bogdan Apostu (39 de ani), impresarul atacantului Sergiu Buș (29), a dezvăluit că CFR Cluj îi plătește clientului său un salariu foarte bun, pe care „nici FCSB nu ar putea să-l ofere”.

În decembrie, după o experiență de 11 luni la Seongnam FC, în Coreea de Sud, Sergiu Buș a semnat cu CFR Cluj, clubul care l-a crescut și care l-a propulsat în fotbalul mare.

În Gruia, Buș este remunerat cu un salariu uriaș pentru nivelul mediu din Liga 1, potrivit spuselor impresarului Bogdan Apostu. Acesta susține că l-ar fi adus pe Buș la UTA, dar că arădenii nu i-ar fi putut achita atacantului salariul cerut.

Primul transfer din 2022 pentru CFR Cluj. Varga: „Da, l-am luat! Îi îndeplinesc lui Dan Petrescu toate dorințele”
CFR CLUJ
Primul transfer din 2022 pentru CFR Cluj. Varga: „Da, l-am luat! Îi îndeplinesc lui Dan Petrescu toate dorințele”

Bogdan Apostu: „Nici măcar FCSB nu-i putea oferi lui Buș salariul pe care-l are la CFR Cluj” 

„La UTA sunt discuții cu mai mulți atacanți. Întotdeauna Gyusi (n.r. - antrenorul Laszlo Balint) este cel care a ales, în funcție de necesitățile echipei, de ceea ce-și dorește el ca sistem tactic, dar în primul rând în funcție de posibilitățile financiare. 

De exemplu, Sergiu Buș e jucătorul meu, dar nu aveam cum să-l propun la UTA. Nu pentru că nu am dorit eu sau el asta, ci pentru că UTA nu are cum să-i suporte salariul. 

S-a adeverit asta, a mers la CFR Cluj pe un salariu pe care nicio echipă din România, nici măcar FCSB, nu putea să i-l ofere în momentul ăsta”, a spus Apostu în cadrul unei conferințe de presă.

Sergiu Buș a înscris un singur gol la Seongnam FC, deși a adunat 19 meciuri pentru formația sud-coreeană. Buș a început aventura asiatică extraordinar, cu gol chiar la debutul pentru Seongnam, în martie, cu Suwon FC. Totuși, s-a stins treptat, iar aceea a rămas unica sa reușită la echipa din Coreea de Sud.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Rapid a transferat un jucător convocat de Rădoi la națională: „Au plătit 200.000 de euro”

Planul FCSB în privința stadionului: „Nu mai tresar când trec prin Ghencea”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  04 Ianuarie 2022, 20:44

ce vorbesti?? la FCSB, a plecat de la Gaz Metan..sa numi zici ca a avut nush ce salar la Gazu, ca nu te cred... 6-7 000, maxim 8000 ... adica UTA, sau FCSB nu si-ar fi permis asa salar si si-o permis Gaz Metan??? nu mai dezinformati

cri5ti
cri5ti  •  04 Ianuarie 2022, 15:33

gloaba aia de la FCSB care așteaptă sa se transfere are vreo 30 000/luna.. sa nu-mi zici Apostole ca "marele" atacant Sergiu Bus are mai mult.. ca atunci sunt prosti cine ii da..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează