FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Primul transfer din 2022 pentru CFR Cluj. Varga: „Da, l-am luat! Îi îndeplinesc lui Dan Petrescu toate dorințele”

Dan Petrescu / Sursă foto: GSP
Dan Petrescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 09:00 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 09:31

CFR Cluj anunță, prin vocea patronului Nelu Varga, transferul atacantului croat Marko Dugandzic (27 de ani). Vârful vine din Rusia, de la Soci, și ar urma să primească un salariu consistent în Gruia.

Dugandzic a evoluat la FC Botoșani între ianuarie și octombrie 2020, iar acum e gata pentru o nouă experiență în România. Finanțatorul campioanei a confirmat că vârful croat e prima achiziție a CFR-ului din 2022.

FCSB și Craiova stau la pândă » Vor fundașul care refuză prelungirea cu CFR Cluj
CFR Cluj
FCSB și Craiova stau la pândă » Vor fundașul care refuză prelungirea cu CFR Cluj

Nelu Varga, patron CFR Cluj: „L-am luat pe Dugandzic ca să fim competitivi în Europa”

Da, l-am luat pe Dugandzic. Încerc să-i îndeplinesc lui Dan toate dorințele spre a-și forma o echipă competitivă pentru Europa”, a spus Nelu Varga, conform Playsport

„Feroviarii” ar urma să scoată din buzunar 400.000 de euro pentru transferul lui Dugandzic, fotbalist pe care-l ademenesc cu un salariu de 20.000 de euro lunar.

Pe poziția de atacant central, CFR Cluj îi mai are pe Billel Omrani, Gabriel Debeljuh, Denis Alibec și Sergiu Buș. Ultimul a fost transferat de curând, în vreme ce Alibec va reveni la clubul de care aparține, Kayserispor, în vară

Primul transfer din 2022 pentru CFR Cluj. Varga: „Da, l-am luat! Îi îndeplinesc lui Dan Petrescu toate dorințele”
Marko Dugandzic

Dugandzic, bun doar la noi?

Jurnaliștii ruși anunță că Dan Petrescu l-a sunat deja pe Dugandzic, fostul atacant de la FC Botoșani, pe care îl invită înapoi în România.

Vișiniii l-au adus deja pe Sergiu Buș, iar presa din Rusia a scris încă de la începutul anului despre negocierile pe care campioana României le poartă cu FC Soci pentru transferul lui Marko Dugandzic.

Atacantul croat, fost la Botoșani, are 27 de ani și e rezervă în Rusia, dar Soci ar vrea 500.000 de euro în schimbul său. 

Dugandzic a fost excelent în România, a marcat 10 goluri în 18 meciuri pe care le-a jucat pentru FC Botoșani în campionat. Doar că el a fost bun numai în Liga 1, nu a mai confirmat în nicio altă competiție. Nu a fost om de bază la Osijek, în Croația, pe urmă a jucat și a marcat rar în ligile mici din Italia, la Ternana și la Matera.

4 partideși un gol are Dugandzic în sezonul acesta la Soci, o formație clasată a treia în Rusia, după Zenit și după Dinamo Moscova

VIDEO Sergiu Buș, primul interviu de la revenirea în Gruia: „M-am întors acasă, am un sentiment aparte pentru CFR Cluj!”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

FCSB și Craiova stau la pândă » Vor fundașul care refuză prelungirea cu CFR Cluj

EXCLUSIV Dan Petrescu a ofertat un jucător din Liga 1: „Plângea să-l las la CFR. OK, să vină Petrila și Costache la schimb!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
176901212832165
Dan Petnaise  •  04 Ianuarie 2022, 18:58

Au mai fost petarde ca ăsta, gen Mamut la Cv.

serafim
serafim  •  04 Ianuarie 2022, 16:24
Postat de snooker pe 04 Ianuarie 2022, 16:19

Asta e o dovada clara cat de slab e campionatul românesc

in sfarsit un comentariu bun..

snooker
snooker  •  04 Ianuarie 2022, 16:19

Asta e o dovada clara cat de slab e campionatul românesc

Vezi toate comentariile (27)
Comentează