FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Bogdan Bălănescu s-a despărțit de Dinamo, însă rămâne în Liga 1 » Cu ce club a bătut palma

Bălănescu se pregătește de o experiență la FC Voluntari +20   FOTO
Bălănescu se pregătește de o experiență la FC Voluntari

Articol de - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 17:20 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 18:42

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, și-a încheiat azi socotelile cu roș-albii, informație anunțată de Gazeta Sporturilor acum o săptămână. Ieșit și din cadrul Comitetului Executiv al Federației, Bălănescu e gata de o mutare la FC Voluntari. 

Conform informațiilor GSP.ro, omul care a petrecut nu mai puțin de 22 de ani la Dinamo a ajuns la o înțelegere cu FC Voluntari, unde va ocupa aceeași funcție: director general. Acolo, el se va reîntâlni cu dinamovistul Ioan Andone, cel care ocupă funcția de președinte. 

„În proporție de 99,9% voi fi directorul general al lui FC Voluntari și spun asta cu mândrie și chiar cu bucurie pentru că, după o perioadă foarte grea, am avut o discuție cu niște oameni de încredere, oameni corecți, și îmi va face plăcere să lucrez acolo. 

Au fost și alte oferte, știți foarte bine că în fotbal, când se face un anunț de genul ăsta, că îl va da afară... Apropo de asta, vreau să fac o precizare: nu m-a dat nimeni afară de la Dinamo, a fost o decizie luată de comun acord cu cei de acolo. 

Au fost oferte, a fost o decizie greu de luat, dar am optat pentru FC Voluntari și cred că am făcut foarte bine”
Bogdan Bălănescu, la Metropola TV

Bogdan Bălănescu și-a luat adio de la Dinamo 

Astăzi, Bogdan Bălănescu s-a despărțit de Dinamo, după 22 de ani. Fostul director general al clubului a fost anunțat de ieri că echipa din „Ștefan cel Mare” a decis să rupă orice legătură cu el.

Bălănescu și-a strâns astăzi lucrurile de la biroul său de la RIN Grand Hotel. Totuși, în ciuda relațiilor reci cu managementul iberic, din ultimele luni, Bălănescu s-a rugat de diverși oameni de afaceri să împrumute clubul, a făcut rost, printre altele, de sume pentru baremurile de arbitraj.

Bălănesu, păpușar sau angajat loial? 

Negoiță a fost foarte suspicios în legătură cu toți angajații pe care i-a avut în fotbal, acesta a fost și motivul pentru care a schimbat mulți manageri, mulți antrenori. În ciuda obsesiei patronului ca nu cumva să-l fure angajații, el l-a tratat diferit pe Bălănescu, în care a avut încredere totală.

Multe persoane dintre cele care au părăsit forțat clubul în „epoca Negoiță” îl descriu altfel pe Bălănescu, ca pe un strateg malefic de „House of Cards”, preocupat să-și distrugă colegii doar ca să-și consolideze poziția și influența. Rednic încă mai crede că "a fost lucrat" în cel mai recent mandat al său la Dinamo și îl poreclește „Iuda”.

VIDEO Radu Birlică, director de marketing la Dinamo: „Dacă intrăm în insolvență, ne așteaptă falimentul!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo a făcut rost de suma de 800.000 de lei pentru a scăpa de depunctare! Cine a adus banii + Bogdan Bălănescu, OUT

Prima lovitură primită de conducerea spaniolă a lui Dinamo: Pablo Cortacero nu mai este președintele CA!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
Jack
Jack  •  27 Noiembrie 2020, 23:58
Postat de randoomstar. pe 27 Noiembrie 2020, 17:45

deci cum balanescu facea rost de bani de la diversi asa facea rost de puncte si de la voluntari,acum inteleg de ce merge acolo.

Acum inteleg si eu de ce spune toata lumea ca esti prost :)

Jack
Jack  •  27 Noiembrie 2020, 23:57
Postat de creeperno pe 27 Noiembrie 2020, 22:42

Indianul talpa iute, cum te-o prinde, cum te f-te

*** ***e

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  27 Noiembrie 2020, 22:42

Indianul talpa iute, cum te-o prinde, cum te f-te

Vezi toate comentariile (6)
Comentează