FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a făcut rost de suma de 800.000 de lei pentru a scăpa de depunctare! Cine a adus banii + Bogdan Bălănescu, OUT

Dinamo evită depunctarea
Dinamo evită depunctarea

Articol de - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 13:35 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 14:03

Dinamoviștii pot sta liniștiți, oficialii clubului au transmis că au făcut rost de suma de 800.000 de lei pentru a evita depunctarea! „Da, este adevărat, a intrat această sumă în club”, au transmis oficiali ai lui Dinamo pentru Gazeta Sporturilor.

Banii nu sunt de la Pablo Cortacero! „Altfel, s-ar fi aflat peste tot în lume. Au intervenit și au ajutat diverși parteneri ai lui Dinamo, parteneri de imagine, printre alții”, au spus reprezentanții „câinilor”. Tot astăzi, la sediul clubului, este prevăzută o ședință a Consiliului de Administrație, în care se va aproba bugetul pe actualul sezon.

Roș-albii aveau de achitat către terți o sumă totală de 800.000 de lei până la finele lunii noiembrie, altfel, conform somației emise de FRF, risca să fie depunctată.

La revedere, Bogdan Bălănescu!

Tot astăzi, Bogdan Bălănescu se va despărți de Dinamo, după 22 de ani. Conform Fanatik, fostul director general al clubului a fost anunțat de ieri că Dinamo a decis să rupă orice legătură cu el. 

Din informațiile GSP.RO, Bălănescu și-a strâns astăzi lucrurile de la biroul său de la RIN Grand Hotel. Totuși, în ciuda relațiilor reci cu managementul iberic, din ultimele luni, Bălănescu s-a rugat de diverși oameni de afaceri să împrumute clubul, a făcut rost, printre altele, de sume pentru baremurile de arbitraj.

Reprezentatul EAD a ajutat Dinamo

Clubul din Ștefan cel Mare s-a rugat marți de suporterii socios să împrumute clubul, Alex Couto a dialogat și s-a întâlnit cu reprezentanții DDB, doar că manegementul spaniol nu a fost de acord cu niciuna dintre ofertele de creditare ale fanilor. Nu s-a dorit a se acorda mai mult de 15 la sută din acțiunile clubului, pentru suma împrumutată, DDB voia fie 25 la sută, fie 30 la sută pentru 150.000, respectiv 200.000 de euro.

Unul dintre partenerii care au dat bani este Orlando Nicoară, reprezentantul societății care deține drepturile TV pentru Liga 1 și firma ce produce afișajele publicitare pe marginea terenului de fotbal la meciuri.

VIDEO. Dorin Șerdean, președinte executiv Dinamo: „Poate fi cel mult încă o insolvență. Faliment, nu!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Premieră la Dinamo! „Câinii roșii” au prima asigurată dacă bat Viitorul în Cupă » Cine vine cu banii

Cum încearcă Pablo Cortacero să aburească DDB: un document prin care ar împrumuta 1,5 milioane de euro pentru Dinamo de la o companie londoneză cu un capital social de 3 lire sterline!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
sala_dalles
sala_dalles  •  28 Noiembrie 2020, 02:31
Postat de rocky2 pe 27 Noiembrie 2020, 18:27

Care eroi comunisti prostache? Postoleche, Emil Bobu, Valentin C? Esti doar un tortionar nostalgic fugit dupa revolutie de frica dreptatii!

Fiecare vu parerea lui. Tu préfèri caPitalistii democrAti romani care se ocupa de sportul si succesusurie lui eu II prefer pé tovarasii care au dus steaua bucuresti de ori la handbal in finals CC celei Mai puternice competition europene so chiar si la fotbal

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  28 Noiembrie 2020, 00:17

cum ii pacaliti '' =))

creeperno
creeperno  •  27 Noiembrie 2020, 22:41

Drum lung, cale batuta!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează