FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo, victorie importantă în războiul cu inamicul numărul 1 din club! Ce schimbare se va face săptămâna viitoare

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo, victorie importantă în războiul cu inamicul numărul 1 din club +49   FOTO
EXCLUSIV Fanii lui Dinamo, victorie importantă în războiul cu inamicul numărul 1 din club

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 19:50 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 22:25

Bogdan Bălănescu (45 de ani), directorul general al „câinilor” a fost tras pe linie moartă de Pablo Cortacero, noul finanțator al echipei roș-albe.

Fanii-acționari ai lui Dinamo au primit o veste bună. Bogdan Bălănescu, cel căruia i-au cerut constant demisia, nu mai este implicat în deciziile importante de la Dinamo, Directorul general al „câinilor” a fost tras pe linie moartă și nu a avut niciun cuvânt de spus în transferurile făcute de la venirea lui Cosmin Contra, potrivit informațiilor GSP.RO.

Bălănescu nu a fost demis, așa cum i-au cerut fanii lui Pablo Cortacero prin mai multe mesaje, dar a trecut în plan secund. Astfel, de tranzacții se ocupă Rufo Collado, directorul sportiv, și antrenorul Cosmin Contra. Șefii lui Dinamo nu-l demit încă pe Bălănescu pentru că acesta ocupă un loc în Comitetul Executiv al FRF, iar pentru moment, acesta nu mai are nicio putere și doar semnează anumite acte.

Bălănescu a păcălit suporterii și a dus clubul la datorii de 2 milioane de euro din pix și îl păstrezi? DDB, i-ați cerut demisia și acum nu o mai cereți! Îmi pun și eu niște semne de întrebare! Pleacă Dănciulescu și rămâne Bălănescu? Să mă lase și o parte dintre suporteri cu vrăjeala asta cu Bălănescu! Sunt împreună cu el și merg împreună cu el la meciuri. Să nu mai zică «Demisia, Bălănescu!».

Bălănescu este singurul care a negociat cu jucătorii și cu impresarii. Faceți o comparație între comisioanele plătite când era Rednic și cele plătite în ultimul an. Singurul care a negociat și care a avut pixul în mână a fost Bălănescu. Să vă uitați pe documente. Dinamo e pe minus două milioane în ultimul an
- Florin Prunea, pe 20 august

Dorin Șerdean, noul președinte al lui Dinamo

La nivel administrativ se vor mai produce schimbări importante. Astfel, Dorin Șerdean a fost numit numit președinte executiv, iar săptămâna viitoare va fi prezentat de Pablo Cortacero. Acesta este un apropiat al conducerii dinamoviste și s-a implicat în cumpărarea clubului.

În plus, în cadrul conducerii sunt așteptați mai mulți spanioli, care se vor ocupa de zona de marketing. Totuși, cel care se ocupă de conducerea administrativă a lui Dinamo, din umbră, este Juan Jose Melero Marin, cel care l-a convins pe Cosmin Contra să preia echipa.

VIDEO Pablo Cortacero, bucurie după meciul lui Dinamo: „Wow! La naiba, asta e altceva”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Prima ofertă pentru jucătorul de care Contra vrea să scape de la Dinamo: „Într-un an pleacă într-un campionat tare”

Dinamo II, victorie spectaculoasă în derby-ul cu FCSB II! „Câinii” au revenit de la 0-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
 •  13 Septembrie 2020, 06:25
Postat de creeperno pe 12 Septembrie 2020, 22:34

Fuera Balanescu!

Sa plece la gigi. Sa-i ingroabe si pe blatistii lui minimus, freza scurta!

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  13 Septembrie 2020, 04:09

Pana nu-l vad plecat de acolo nu mai cred nimic.

chiorul
chiorul  •  13 Septembrie 2020, 00:52
Postat de neneafane pe 12 Septembrie 2020, 22:04

La Dinamo, văd ca cel mai important lucru este războiul dintre suporteri, actuala și fosta conducere, fostele glorii.. echipă este și ea pe acolo dar nici nu mai contează în fața lor. Un fel de stână cu 25 de oi și 70 de câini adevărați.

Bre nea Fane, de ce la voi ăștia fcsb-iștii, toți termenii de comparație vin din sectorul ***? Și mai ziceți că are lumea ceva cu voi... (întreb pt un prieten ;-) )

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează