FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima ofertă pentru jucătorul de care Contra vrea să scape de la Dinamo: „Într-un an pleacă într-un campionat tare”

Cosmin Contra nu-l mia vrea pe Diego Fabbrini +49   FOTO
Cosmin Contra nu-l mia vrea pe Diego Fabbrini

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 18:20 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 19:11

Mijlocașul italian Diego Fabbrini (30 de ani) pare că are zilele numărate la Dinamo, dar nu duce lipsă de oferte.

Cosmin Contra, antrenorul „câinilor”, este nemulțumit de Fabbrini, iar acesta este dorit înapoi la FC Botoșani, de către finanțatorul Valeriu Iftime. Totuși, șeful moldovenilor pune două condiții: să vină gratis și să accepte un salariu mai mic decât cel de la Dinamo. 

„Fabbrini este un fotbalist formidabil, în opinia mea. El trebuie să joace în slujba echipei, dar asta depinde și de echipă. Eu l-aș lua oricând înapoi, doar că se pare că pretențiile lui financiare sunt foarte mari. Eu nu pot să plătesc salariul respectiv. Dacă vine la condițiile mele, îl iau mâine! 

Nu, bani pentru transfer nu dăm! Pot plăti doar un salariul decent, așa cum am plătit când a venit la mine acum doi ani. După ce a plecat, nu a mai arătat nicăieri un fotbal bun. Eu îl aștept la Botoșani și vă garantez că într-un an de zile pleacă într-un campionat puternic. Dar asta înseamnă să accepte regulile noastre și să asculte de Marius Croitoru.

El trebuie să renunțe la bani. El nu poate să câștige bani în România. Dacă vrea, în România își poate reface viața, fotbalistic vorbind. Dă un randament foarte bun și după aceea se transferă la o echipă din afară”, a declarat Valeriu Iftime pentru GSP.ro.

Fabbrini a jucat la FC Botoșani între septembrie 2018 și iulie 2019, bifând 32 de meciuri și 5 goluri și 5 pase de gol.  În prezent, acesta are un salariu de 18.000 de euro pe lună.

450.000 de euroeste cota lui Diego Fabbrini, potrivit transfermarkt

VIDEO Iftime l-a criticat pe Croitoru, după egalul cu Dinamo: „Nu înțeleg ce a gândit când a făcut asta”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Un oficial de la Dinamo anunţă noi achiziţii: „Mai vin jucători!”

Ioan Becali, intervenție acidă la TV » Critică politica de salarii a lui Cortacero: „Fă-le și ăstora salariul mai mare. Nu se poate așa ceva”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  13 Septembrie 2020, 17:43

Din păcate Fabrini nu joaca nimic și încetinește jocul echipei(care e deja lent) foarte mult. Dacă Borja Valle joaca așa de obicei, atunci nu îi văd nici un viitor la Dinamo. Fabrini e bun când ai 2-0 și vrei sa aperi avantajul, pentru ca îți scoate faulturi pe banda rulantă. Acum avem destui jucatori cu experiența ca sa putem sa promovam tinerii, dar sa îi lăsam sa joace mai multe meciuri, nu sa îi trimitem la echipa a 2a după prima greșeală. La 18-19 ani atitudinea este mai importantă decât realizările techico-tactice, într-un campionat, cu un antrenor capabil și dornic sa promoveze jucatori ei pot învață multe. Răbdare și tutun!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  13 Septembrie 2020, 15:09
Postat de Tihamér Takó pe 13 Septembrie 2020, 11:37

FabBrini la SEPSI OSK !!!

POATE SA PLECE UNDE DORESTE EL,SINCER, NU-L VAD DE NASUL LUI DINAMO! CUM TRECE DE UN ADVERSAR, GATA, SE PUNE JOS,SLABUTEL BAIATUL! ACUM LA DINAMO SE FACE TREABA FOARTE BUNA, VINE SANGE PROASPAT! SE INCEPE UN PROIECT, IAR ROS-ALBII PROPUN ALT GEN DE FOTBALISTI!

1578362032478810
Tihamér Takó  •  13 Septembrie 2020, 11:37

FabBrini la SEPSI OSK !!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează