FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ioan Becali, intervenție acidă la TV » Critică politica de salarii a lui Cortacero: „Fă-le și ăstora salariul mai mare. Nu se poate așa ceva”

Pablo Cortacero +49   FOTO
Pablo Cortacero

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 11:20 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 12:40

Fostul agent Ioan Becali (68 de ani) îi reprezintă în continuare, prin intermediul firmei sale, pe unii dintre jucătorii lui Dinamo. „Giovanni” a declarat în această dimineață că s-a întâlnit cu spaniolii care conduc clubul pentru a le solicita să le mărească salariile jucătorilor săi. 

Ioan Becali, condamnat în trecut pentru fapte de corupție în „Dosarul Transferurilor”, e nemulțumit de diferențele mari de salarii de la Dinamo. Dacă jucătorii nou-veniți au salarii între 15 și 30.000 de euro, Ricardo Grigore e plătit cu doar 2.500 de euro, discrepanță care a stârnit indignarea celui poreclit Giovanni. 

„Mă cunoșteam cu unii dintre ei (n.r - spanioli). Mă cunosc cu Juan Melero, cel care dirijează din umbră. Au ambiții serioase, au plătit salarii restante. Sper să le facă niște salarii decente jucătorilor mei. Nu se poate ca unii să joace pe 30.000 de euro, iar alții care joacă pe câteva zeci de milioane. 

Sunt copii care joacă la prima echipă, precum Ricardo Grigore, Moldoveanu, Mihaiu, care nu pot juca cu 2.500 de euro. Să-i mărească și lui Ricardo cum i-au mărit lui Sorescu. Fă-le și ăstora 4,5 mii. Am vorbit cu ei, au înțeles”, a spus Ioan Becali, la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

VIDEO Florin Prunea is not impressed: „A fost gol de portar, lăsați execuția” + Ce a observat la echipa lui Contra

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. „Bijuteria” lui Borja Valle a făcut înconjurul planetei! Marca, AS și ESPN titrează: „Trofeul Pușkaș! Golul anului! Sunați la FIFA!”

EXCLUSIV Ironii pentru unul dintre transferurile lui Contra: „Greșeală de copii și juniori! Dacă mai era el, mâine mânca la popotă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
blackknight
blackknight  •  12 Septembrie 2020, 22:02

1 - s-a gasit si mafiotu sa vorbeasca 2 -" zeci de milioane" cine castiga frate atat la Dinamo?! l-a ajuns dementa din urma pe mafiot?! 3 - pai dupa "logica" asta messi si ronaldo ar trebui sa fie platiti la fel ca ricadro grigorie. pai ce-i cu diferenta asta de salarii domne?! communism forever! toti aceleasi salarii !!!

rocky2
rocky2  •  12 Septembrie 2020, 20:14

S-a dus Giovani in stil mafiot si le-a pus o pila jucatorilor ce-i platesc lui comision! Capisci?

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  12 Septembrie 2020, 16:18

Sa ne lase fotbalisti lui domn jovannni, sunt praf toti, poate doar Mihaiu sa aiba o sclipire. In rest, fotbalistii lui Jiovanni ca Moldoveanu,Grigore, Popescu,Sin ar trebui disparuti de tot.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează