FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOȘANI 1-1

DINAMO - BOTOȘANI 1-1. EXCLUSIV Ironii pentru unul dintre transferurile lui Contra: „Greșeală de copii și juniori! Dacă mai era el, mâine mânca la popotă”

Cosmin Contra a folosit nu mai puțin de șase dintre noile achiziții +49   FOTO
Cosmin Contra a folosit nu mai puțin de șase dintre noile achiziții

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 07:02 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 10:02

Dinamo a remizat aseară cu FC Botoșani, scor 1-1, într-un meci în care Cosmin Contra a folosit nu mai puțin de șase dintre noile achiziții.

Golul oaspeților, venit în prima repriză după un autogol al fundașului stânga Isma Lopez (30 de ani), a fost analizat în studioul GSP Live de către Cristi Pulhac. Fost fundaș, Pulhac îi reproșează lui Isma Lopez nu doar autogolul, ci și poziționarea pe care a avut-o în teren în momentul în care s-a declanșat atacul moldovenilor.

„În privința golului luat, vorbesc pentru că și eu am jucat pe postul ăla. M-am confruntat și eu cu multe situații de acest gen, dar eu n-am jucat niciodată la ofsaid. Părerea mea e că un fundaș experimentat cum este el nu trebuia să joace la ofsaid. Cel mai bine te duci cu adversarul, nu te oprești la ofsaid.

E o greșeală care pleacă de la copii și juniori. Pe mine așa m-au învățat, că nu se joacă la ofsaid. Dacă era nea Tică (n.r - Constantin Dănilescu, fost director sportiv la Dinamo), pun pariu că mâine mânca la popotă!”, a spus Cristi Pulhac, la GSP Live.

DINAMO - BOTOȘANI 1-1. EXCLUSIV Ironii pentru unul dintre transferurile lui Contra: „Greșeală de copii și juniori! Dacă mai era el, mâine mânca la popotă”

5a fost nota primită de Isma Lopez în Gazeta Sporturilor, după evoluția din meciul cu FC Botoșani.

Isma Lopez, autogol la debutul pentru Dinamo

Dinamo a fost condusă la pauză de FC Botoșani, 0-1, după o fază la finalul căreia fundașul stânga Isma Lopez a deviat mingea în propria poartă. Elevii lui Marius Croitoru au deschis scorul după o fază la care apărarea lui Dinamo a fost prinsă pe picior greșit, dar la care „câinii” au cerut ofsaid. 

În minutul 36, Babunski i-a pasat excelent lui Ofosu. Acesta l-a driblat la Straton, ieșit în colțul careului, și a centrat la 11 metri, de unde Askovski a reluat cu capul, mingea fiind deviată în poartă de Isma Lopez.

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Botoșani 1-1:

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1. VIDEO Borja Valle explică supergolul marcat la debut: „S-a văzut din tribună”

DINAMO. Florin Prunea is not impressed: „A fost gol de portar, lăsați execuția” + Ce a observat la echipa lui Contra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
blackknight
blackknight  •  12 Septembrie 2020, 19:16
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ahahahahahahaha frustrat din provincie? cu un comentariu ceva mai inteligent si mai putin exagerat chiar avea un punct de vedere. asa dovedesti doar ca esti frustrat si subiectiv.

blackknight
blackknight  •  12 Septembrie 2020, 19:15

ce-mi plac de astia care comenteaza ce smecheri sunt ei din birou... pai ba.... din fotoliu si eu pot spune ca Buffon sau Casillas la apogeul carierei erau niste nulitate la cum as fi aparat eu...

blackknight
blackknight  •  12 Septembrie 2020, 19:14
Postat de sibelius pe 12 Septembrie 2020, 10:44

De la salarii de 15-20.000 de euro astepti evolutii diferite de ale jucatorilor de la Iasi, Chindia, Clinceni, FC Arges. Un gol frumos marcat de Dinamo, dar cateva transferuri nu par sa aduca nimic in plus ca valoare.

trebuie timp ca nu suntem in FIFA... juma din astia nu stiu romana... sezonu asta o sa fim pe la coada, e clar. daca au bani si sunt seriosi, probabil de sezonu viitor o sa incepem sa ne ridicam, desi lupta la titlu intr-un an e putin probabila.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează