FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

DINAMO - FC BOTOȘANI. Fază controversată la golul moldovenilor: Dinamo a cerut ofsaid! Ce spune un fost arbitru

Pasa lui Babunski către Ofosu // FOTO: Captură Digi Sport
Pasa lui Babunski către Ofosu // FOTO: Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 22:25 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 12:30

Dinamo a fost condusă la pauză de FC Botoșani, 0-1, după o fază la finalul căreia fundașul stânga Isma Lopez a deviat mingea în propria poartă.

Elevii lui Marius Croitoru au deschis scorul după o fază la care apărarea lui Dinamo a fost prinsă pe picior greșit, dar la care „câinii” au ceruf ofsaid. În minutul 36, Babunski i-a pasat excelent lui Ofosu. Acesta l-a driblat la Straton, ieșit în colțul careului, și a centrat la 11 metri, de unde Askovski a reluat cu capul, mingea fiind deviată în poartă de Isma Lopez.

Dinamo a cerut ofsaid

Jucătorii lui Cosmin Contra au cerut ofsaid la pasa lui Babunski către Ofosu, dar asistenul Daniel Mitruți nu a ridicat fanionul. Faza a fost una la limită, reluările TV nereușind să arate dacă Alexander Gonzalez îl scotea din ofsaid pe Ofosu.

Consultat de GSP.ro, un fost arbitru din Liga 1 a declarat că, din ce reiese din imagini, jucătorul lui FC Botoșani pare în afara jocului.

VIDEO Fanii lui Dinamo au făcut show înainte de meci

Citește mai multe știri despre Dinamo 

Contra a schimbat echipa la Dinamo: 6 jucători noi în primul „11” » Cum a explicat antrenorul: „Aveam nevoie de fotbaliști de valoare”

Dinamo are un nou decar! Cine a preluat tricoul lăsat liber de Dan Nistor + ce numere au noile achiziții

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
vasi1986
vasi1986  •  12 Septembrie 2020, 20:49
Postat de Gigli Papastratos pe 12 Septembrie 2020, 14:38

Privind imaginea, pozitia afara din joc e evidenta daca te uiti la cei doi jucatori in cauza si la umbrele lor pe teren. Unghiul luminii fiind aproximativ acelasi.

trebuie sa iei in considerare si inaltimea lor. Eu zic ca e offside dar la limita, cred ca e o greseala dar nu intentionata.

blackknight
blackknight  •  12 Septembrie 2020, 19:09

to be fair... dinamo e echipa despre care toata lumea urla ca fura meciuri, dar care e dezavantajata barbar de arbitrii... to be fair, e la limita, nu i se poate neaaparat imputa arbitrului faza, dar totusi, inca un meci in care dinamo e dezavantajata...

elgabri
elgabri  •  12 Septembrie 2020, 15:08

Daca te uiti atent la umbrele jucatorilot se vede clar ca atacantul desi aplecat are umbra mai in spatele liniei apararii deci clar ofside.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează