FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Florin Prunea is not impressed: „A fost gol de portar, lăsați execuția” + Ce a observat la echipa lui Contra

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 23:26 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 23:40

Borja Valle a uimit Liga 1 prin reușita din Dinamo-Botoșani 1-1, însă nu și pe Florin Prunea, fostul portar al naționalei, care spune că a fost vina portarului moldovean Pap. 

„Prima repriză a fost una slabă pentru Dinamo, apoi a dominat o echipă a Botoșaniului, care domină campionatul. Dinamo are jucători de calitate, se vede, dar o să ia puțin timp până se leagă relațiile de joc, o parte dintre ei nu stau nici fizic prea bine, dar începutul e bun. Sunt jucători de calitate. E gol de portar, nu e o execuție. Cu siguranță play-off-ul e un obiectiv realizabil, Dinamo va avea un cuvânt greu de spus, sunt sigur”, a explicat Florin Prunea în direct la GSP Live. 

De un astfel de jucător avea nevoie Dinamo, care să creeze. Cred că nu a greșit nicio minge. E fotbalist, a dat tare, fără boltă, marii fotbaliști încearcă asemenea lovituri. Portarul e poziționat bine la 16 metri, dar nu a avut timp să se retragă, fiindcă a lovit scurt, fără boltă.
- Cristi Dulca la Look Plus

Citește și alte știri după Dinamo - FC Botoșani:

Dinamo a dat lovitura: „Seamănă cu Wesley, a dat extraordinar, fără boltă! Nu a greșit nimic”

Portarul lui FC Botoșani nu-și explică golul luat de la Borja Valle! Croitoru îl ridică în slavi: „Trebuie să ai minte”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1723620404427675
Marian Dobrica  •  12 Septembrie 2020, 10:31

Da ala de ti la dat Kenet Anderson ce fel de gol a fost ,te bagi mereu in seama , pe Stelica ca erea cu o clasa peste tine nu il vedem asa des

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  12 Septembrie 2020, 09:02

Da prunica....cum si noi am fost "impresionati " de tine prin ce ai facut la DINAMO. Unde ne-ai dus tu.... NU NE-A DUS NIMENI. PE un loc retrogradabil !!! BRAVO prunica, ai ramas in istoria neagra a lui DINAMO. Stai jos, ai nota 4 ! Esti un simplu papitoi care nu a facut nimic niciodata, si care a plecat cu scandal de peste tot. Un simplu GARGARAGIU.

demolarii
demolarii  •  12 Septembrie 2020, 08:43

Gsp.ro sa fie atenta ca-i da Prunea in judecata pentru drepturi de autor.....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează