FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. „Bijuteria” lui Borja Valle a făcut înconjurul planetei! Marca, AS și ESPN titrează: „Trofeul Pușkaș! Golul anului! Sunați la FIFA!”

Reușita fostului jucător de la Deportivo La Coruna a făcut rapid înconjurul internetului. +19   FOTO
Reușita fostului jucător de la Deportivo La Coruna a făcut rapid înconjurul internetului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 09:26 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 09:59

Dinamo e, în sfârșit, în centrul atenției în presa internațională. Nu pentru vreun rezultat de calibru la nivel european, ci pentru „bijuteria” reușită de Borja Valle în meciul cu FC Botoșani, scor 1-1

Reușita fostului jucător de la Deportivo La Coruna a făcut rapid înconjurul internetului. Marile publicații ale Spaniei, Marca și AS, dar și americanii de la ESPN, se înclină în fața golului semnat de Borja Valle, pe care îl propun pentru Trofeul Pușkaș, distincția cu care e recompensat cel mai spectaculos gol dintr-un sezon

„Direct în topul ierarhiei pentru Trofeul Pușkaș. Borja Valle, operă de artă la debutul pentru Dinamo”, au scris cei de la AS, citați de digisport.ro. Și jurnaliștii de la Marca au fost generoși cu laudele: „Borja Valle și-a făcut mare debutul în România: a marcat golul vieții sale, de la 60 de metri! Un debut de vis”.

DINAMO. „Bijuteria” lui Borja Valle a făcut înconjurul planetei! Marca, AS și ESPN titrează: „Trofeul Pușkaș! Golul anului! Sunați la FIFA!”

Prestigioasa publicație ESPN dedicat la rândul ei câteva rânduri golului reușit de iberic: „Sunați la FIFA și spuneți că Borja Valle a marcat deja golul anului.

DINAMO. „Bijuteria” lui Borja Valle a făcut înconjurul planetei! Marca, AS și ESPN titrează: „Trofeul Pușkaș! Golul anului! Sunați la FIFA!”

„E posibil să fie cel mai frumos gol al meu. Nu cred că am dat niciodată un așa gol. Sunt foarte fericit pentru acest rezultat și pentru echipă. Sunt de patru zile aici. Acum, din cauza coronavirusului, noi rezervele stăm în tribună și vedem meciul mai bine. Am văzut că portarul iese și mă gândeam la execuția asta de când am intrat pe teren”- Borja Valle

„A fost gol de portar, lăsați execuția” - Florin Prunea, fost manager general Dinamo

FOTO. Imagini cu supergolul reușit de Borja Valle

+15 FOTO

Florin Prunea is not impressed: „A fost gol de portar, lăsați execuția” + Ce a observat la echipa lui Contra

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ironii pentru unul dintre transferurile lui Contra: „Greșeală de copii și juniori! Dacă mai era el, mâine mânca la popotă”

VIDEO Borja Valle explică supergolul marcat la debut: „S-a văzut din tribună”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (80)
alexpescaru
alexpescaru  •  13 Septembrie 2020, 14:16

lkiuhdgf

anti.cioban
anti.cioban  •  13 Septembrie 2020, 11:36
Postat de adriann_ pe 12 Septembrie 2020, 15:47

AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH am inteles, din tot mesajul ala IQ-ul tau subunitar a gasit typo-ul si s-a legat de el. Vai de viata ta de postac de 2 lei :))) Ma prostea, cine sa stea sa-ti caute tie goluri marcate de Borja Valle prin Segunda? Normal ca sunt MULT mai usor de gasit chestii ca ispravile lui Portocala sau golul de Cascadorii Rasului dat de Florinel cu Anglia. Si asta o intelege orice om normal psihic. Si desigur cel mai simplu de inteles e ca DEMERSUL AR FI INUTIL. Tu esti un postac becalist, fara demnitate, fara onoare, ***. In secunda in care esti umilit definitiv pe un cont te deloghezi si apari mai uscat mai curat cu altul :))) Faptul ca stau aici si-mi bat joc de tine e o slabiciune omeneasca dar nu e ca si cum *** ar fi greu de inteles :)))

Nu are sens sa incerci sa-i umilesti pe slujitori, umilinta e starea lor naturala.

creeperno
creeperno  •  12 Septembrie 2020, 22:51

Felicitari

Vezi toate comentariile (80)
Comentează
Close